Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Budescu şi Alibec aleargă! S-a aflat câţi kilometri fug cele două staruri ale Astrei în fiecare meci

VIDEO | Budescu şi Alibec aleargă! S-a aflat câţi kilometri fug cele două staruri ale Astrei în fiecare meci

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec şi Constantin Budescu au revenit cu moralul scăzut la echipa de club după dubla României cu Suedia şi Spania. Nu doar că tricolorii au ratat calificarea directă la Euro, dar cei doi au evoluat foarte puţin. Atacantul a jucat 17 minute împotriva nordicilor, în timp ce mijlocaşul a fost ţinut pe bancă în ambele partide.

Bogdan Andone a făcut lumină în cazul lui Budescu şi al lui Alibec. Contestaţi de foarte multe ori pentru lipsa de implicare în joc din punct de vedere fizic, antrenorul Astrei le-a luat apărarea celor doi şi a dezvăluit numărul de kilometri pe care îi parcurg cei doi în fiecare meci. 

"(Credeţi că sunt puţin dezamăgiţi Budescu şi Alibec?) 

Cu siguranţă da, îşi doreau să joace şi cu siguranţă ar fi dat mai mult pentru echipa naţională. La meciul cu Suedia acasă prezenţa lor pe teren ar fi adus un plus pe faza ofesivă pentru că nu am reuşit să ne creem situaţii de gol.

Budescu aleargă 11 km meci de meci. De când am venit eu a alergat în jur de 11 km, la nivel de mijlocaş central un efort foarte mare. Denis undeva în jur spre 10", a declarat Bogdan Andone în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FCSB. 

”Sunt dezamăgiţi că nu au jucat. Alibec a jucat puţin dar sunt dezamăgiţi de ceea ce s-a întâmplat la echipa naţională. Dar ei sunt puternici.

(Au fost în vacanţă?)
Poate era mai bine să rămână la echipa de club, se antrenau zi de zi şi acum poate erau cu mult mai multă concentrare şi mai mare formă”
, a comentat în aceeaşi conferinţă de presă şi Gabriel Enache. 

Afla mai multe despre: budescuastraalibecromania 

viewscnt
Articole similare