Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bulls, prima victorie după şase înfrângeri. Zack LaVine, omul meciului. All Star Game va fi peste cinci săptămâni

VIDEO | Bulls, prima victorie după şase înfrângeri. Zack LaVine, omul meciului. All Star Game va fi peste cinci săptămâni

NBA

Comentarii

Zack LaVine este jucătorul care o ţine în viaţă pe Chicago Bulls în acest sezon. Americanul de 24 de ani a fost cel mai bun marcator în duelul Chicago Bulls - Detroit Pistons, scor 108-99.

Zack LaVine a marcat 25 de puncte, după ce etapa trecută reuşise 43 contra celor de la Indiana Pacers. Shooting guard-ul lui Chicago ocupă poziţia a şasea în topul celor mai buni marcatori din acest sezon (975 de puncte) şi are o medie de 24,4 puncte pe meci, Cifrele îl recomandă pentru meciul anului, care se va ţine la Chicago. 

All Star Game - 16 februarie 2020, în direct la Telekom Sport

''Ar trebui să ajungă acolo. A jucat foarte bine în acest sezon, iar în această seară ne-a ţinut în joc. A tot făcut asta în sezonul acesta'' - a declarat Lauri Markkanen, jucătorul lui Chicago Bulls, pentru Telekom Sport. 

''Ar trebui să fie la All Star Game. Aţi văzut cum a jucat în această seară'' a declarat Coby White, jucătorul lui Chicago Bulls, pentru Telekom Sport. 

Rezultatele serii din NBA

Houston Rockets - Minnesota Timberwolves 139 - 109
Boston Celtics - New Orleans Pelicans 140 - 105
Detroit Pistons - Chicago Bulls 99 - 108
Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers 110 - 125
Dallas Mavericks - Philadelphia 76ers 109 - 91
Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers 103 - 111
Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks 101 - 122
 

Afla mai multe despre: zacklavinenba 

viewscnt
Articole similare