Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Burcă pune piciorul în prag după Sepsi - CFR 0-1: "Nici adversarii din Europa League n-au avut ocaziile pe care le-a avut Sepsi. Trebuie să ne revenim!"

VIDEO | Burcă pune piciorul în prag după Sepsi - CFR 0-1: "Nici adversarii din Europa League n-au avut ocaziile pe care le-a avut Sepsi. Trebuie să ne revenim!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat greu cu Sepsi, 1-0, după un meci în care gazdele de la Sfântu Gheorghe au avut ocazii mari de a marca, lucru care l-a nemulţumit pe Andrei Burcă. Fundalului CFR-ului a pus piciorul în prag şi a tras un semnal de alarmă în legătură cu ocaziile pe care le-a avut Sepsi. Prea multe, consideră Burcă.

CFR s-a impus la Sepsi, greu, dar a făcut-o. Meciul s-a terminat 1-0, însă gazdele puteau puncta şi ele pe tabela de marcaj dacă fructificau una dintrele ocaziile avute. Tocmai ocaziile avute de Sepsi l-au deranjat pe Andrei Burcă, fotbalistul CFR-ului, care a spus că nici adversarii pe care echipa sa i-a întâlnit în Europa League nu au avut atâtea şanse de gol.

Campioana României are cea mai bună apărare din Liga 1 şi Burcă vrea să rămână la fel şi în continuare, de aceea a subliniat că el şi colegii săi trebuie să-şi revină. "Nu am început deloc bine meciul şi cred că am făcut cea mai proastă repriză de când sunt eu la CFR Cluj. Nu se poate să aibă adversarul atâtea ocazii. Asta trebuie să ne dea de gândit. Avem acum 8 zile până la următorul meci să remediem aceste probleme, pentru că primele 4-5 meciuri de când a venit Mister, nu aveau adversarii ocazii. În ritmul ăsta... Trebuie să ne revenim, aşa nu se poate. Ştim că avem cea mai bună apărare şi trebuie să rămânem acolo cu apărarea.

Am jucat doi ani la rând în cupele europene, nu au avut adversarii ce a avut Sepsi în această repriză. Nu căutăm scuză,suntem conştienţi că au avut două zile în plus de refacere, dar nu există scuze şi trebuie să ne gândim foarte bine ce avem de făcut săptămâna viitoare. În ritmul acesta, muncim degeaba şi pierdem campionatul"
, a spus Andrei Burcă, după meci.

Sepsi - CFR Cluj 0-1, în Liga 1

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Debeljuh, în minutul 72.

Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 49, când a fost eliminat Bouhenna după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Florin Ştefan (Sepsi) a fost scos cu ambulanţa de pe teren, după ce a suferit o accidentare în repriza a doua.

Sepsi: Niczuly – Deligiannidis, Bouhenna, B. Mitrea, Fl. Ştefan (Nouvier ’64) – Gal-Andrezly (Tincu ’53), Vaşvari, Tortella, Ştefănescu – I. Fulop (Bajrovic ’64), Dragomir (Aganovic ‘6). Antrenor: Leo Grozavu

CFR Cluj: Bălgrădean (Sandomierski ’46) – C. Manea, D. Ciobotariu, A. Burcă, Camora – C. Deac (Itu ’85), Hoban (Aurelio ’56), Djokovic – V. Costache (Carnat ’75), Debeljuh, Pereira (Chipciu ’46). Antrenor: Edward Iordănescu

Afla mai multe despre: cfr clujandrei burcaliga 1reactiesepsi 

viewscnt
Articole similare