Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Burlacu, un nou gol pentru Poli Iaşi. Moldovenii au încheiat stagiul din Turcia cu o înfrângere

VIDEO | Burlacu, un nou gol pentru Poli Iaşi. Moldovenii au încheiat stagiul din Turcia cu o înfrângere

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a încheiat cu un eşec ultimul meci amical din stagiul de pregătire din Turcia. A pierdut cu 1-2 în faţa lui FC Shkupi, locul 5 în prima ligă a Macedoniei.

Golul moldovenilor a fost marcat de Andrei Burlacu, atacantul adus în această iarnă de la Universitatea Craiova, sub formă de împrumut. A fost a doua reuşită a sa din aceststagiu de pregătire, după ce a mai marcat şi în meciul cu Esteghlal, câştigat de moldoveni cu scorul de 2-1.
 
 
Echipa de start folosită de Flavius Stoican: Peralta - Bosoi, Mihalache, Popescu, Panţîru - Mihăescu, Chelaru - Burlacu, Zaharia, Orti - Enoh.
 
În partea a doua, tehnicianul moldovenilor a schimbat aproape toată echipa, cu excepţia portarului. Formaţia folosită în repriza a doua: Peralta - Gallego, Gardoş, Frăsinescu, Sin - Qaka, Cioinac - Platini, Petre, Flores - Moussa. Au mai evoluat: Târnovan, L. Rus, Cracea şi Stefanovici
 
Palmaresul moldovenilor în perioada de pregătire a fost de  o victorie şi patru înfrângeri. Rezultatele echipei lui Flavius Stoican au fost urmatoarele: 
 
Lorona Kielce - Poli Iaşi 3-0
Poli Iaşi - Esteghlal 2-1
Poli Iaşi - Diosgyori 1-2
Dinamo Zagreb - Poli Iaşi 2-0
Poli Iaşi - FC Shkupi 1-2

Afla mai multe despre: andrei burlacugolvideopoli iasiamicalantalya 

viewscnt
Articole similare