Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Burleanu are planuri mari pentru Euro U21. Tricolorii lui Rădoi au aflat ce prime îi aşteaptă: "Nu avem nicio emoţie"

VIDEO | Burleanu are planuri mari pentru Euro U21. Tricolorii lui Rădoi au aflat ce prime îi aşteaptă: "Nu avem nicio emoţie"

Echipa națională

Comentarii

Oficialii FRF au plecat spre Italia, unde România va juca, după 21 de ani, la un Campionat European de tineret. Preşedintele Răzvan Burleanu a dezvăluit că tricolorii lui Mirel Rădoi au fixate prime inclusiv pentru câştigarea turneului.

"Nu sunt emoţii deloc, pentru că, indiferent ce se va întâmpla. Această generaţie tânără a reuşit să ajungă la un campionat european după 21 de ani. Orice ce se va întâmpla pe durata acestui Campionat European este doar un câştig.

Dacă te uiţi la cotele echipelor participante, nu suntem foarte avantajaţi. Suntem la coada acestui clasament. Prefer să ai o atitudine pozitivă, optimistă, decât una în care consideri că mai bine nu te-ai fi prezentat. Rădoi este un antrenor tânăr, de perspectivă, foarte încrezător în jucătorii pe care îi are, iar el are această capacitate de a forma o echipă. Abordarea pe care trebuie să o avem la acest Campionat European este să jucăm pentru România, iar jucătorii să nu se gândească la o carieră de după acest turneu.

Trebuie să ne dorim mai mult, să arătăm că jucătorii noştri pot face faţă  oricând şi în orice campionat din Europa. Primele sunt deja stabilite. Inclusiv pentru câştigarea titlului. Primul nostru obiectiv este să învingem Croaţia. Apoi, la partidele cu Anglia şi cu Franţa, să facem tot ceea ce este posibil ca să mergem în semifinale" , a declarat Răzvan Burleanu.

Campionatul European începe astăzi şi se va desfăşura în cinci oraşe din Italia şi în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. România va juca în grupa C, în care va debuta marţi, în compania echipei Croaţiei. Din cele trei grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Afla mai multe despre: burleanufrf 

viewscnt
Articole similare