Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Burleanu, speranţe pentru fanii dinamovişti: "Nu ar fi corect să nu se facă" Preşedintele FRF, detalii despre noul stadion al câinilor

VIDEO | Burleanu, speranţe pentru fanii dinamovişti: "Nu ar fi corect să nu se facă" Preşedintele FRF, detalii despre noul stadion al câinilor

Dinamo București

Comentarii

Şeful forului de la Casa Fotbalului aşteaptă ca şi noua arenă din Ştefan cel Mare să se construiască în cadrul proiectului Euro 2020.

Chiar dacă este practic imposibil ca stadionul să fie gata pentru CE din vara viitoare, Burleanu speră ca proiectul să nu fie abandonat în totalitate. 
 
"Aşteptăm să se şi întâmple aceste lucruri, adică să le vedem, astfel încât şi stadionul Dinamo să poată să intre în acest proiect de modernizare a infrastructurii fotbalistice. Fără stadioane moderne nu ai cum să dezvolţi fotbalul şi nu ar fi corect pentru tot ce înseamnă suporteri Dinamo dacă ei nu ar putea să beneficieze de o asemenea investiţie" a spus preşedintele FRF. 
 
Acesta aşteaptă cu interes şi derbyul pentru titlu dintre CFR şi FCSB şi nu îi scoate pe olteni din lupta pentru supremaţie în Liga I. 
 
"Toate echipele au şanse în momentul de faţă, mă refer la CFR, FCSB, cred că nici Craiova nu trebuie să fi uitat de acest lucru, de această miză. Sau cel puţin să se concentreze pe tot ceea ce înseamnă Cupa României. Niciodată nu fac pronosticuri, fiindcă dacă chiar se întâmplă după aceea cine ştie ce se mai înţelege" a mai declarat Burleanu. 
 

Afla mai multe despre: dinamostadionburleanueuro 2020 

viewscnt
Articole similare