Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Burse pentru performanţă. Cât primeşte un tânăr sportiv din partea FOR ca motivaţie suplimentară. "Dacă vor bani mulţi, să aibă rezultate!"

VIDEO | Burse pentru performanţă. Cât primeşte un tânăr sportiv din partea FOR ca motivaţie suplimentară. "Dacă vor bani mulţi, să aibă rezultate!"

Sporturi

Comentarii

FOR (Fundaţia Olimpică Româna) a obţinut 25 de burse de performanţă pentru cei mai promiţători juniori ai ţării.

Pentru al cincilea an la rând FOR, prin intermediul sponsorului Allianz Ţiriac le oferă burse de performanţă celor mai valoroşi juniori din ţară. Numărul burselor a ajuns la 25, faţă de 20, câte au fost în 2018 şi a crescut cu 25 de lei pe lună. Astfel, 25 de copii primesc lunar 275 de lei. E vorba despre un fond total de 17.000 de euro, o creştere de 4000 de euro faţă de anul trecut.  

"Eu cred că este o sumă nu foarte mare, dar încurajatoare pentru tinerii sportivi aflaţi la început de drum. Ei terbuie să ştie, aşa cum le spun de fiecare dată, că sumele mai importante de bani vor veni atunci când şi rezultatele la Campionatele Mondiale, la Jocurile Olimpice or să apară. Lucrul cel mai important pe care noi îl facem acum este să dăm o mână de ajutor părinţilor", a declarat preşedintele Federaţiei de Gimnastică, Andreea Răducan.

"Este un semn important să ştie că ceea ce fac nu este în zadar, că munca pe care o au zi de zi în sala de antrenament şi participarea în competiţii este urmărită de oameni cărora le pasă de munca lor", a mai spus Răducan. 

Afla mai multe despre: bursecosrperformanta 

viewscnt
Articole similare