Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Bursucu' show”. Dan Petrescu a făcut spectacol în timpul partidei cu Craiova. Antrenorul CFR-ului nu s-a putut abţine

VIDEO | ”Bursucu' show”. Dan Petrescu a făcut spectacol în timpul partidei cu Craiova. Antrenorul CFR-ului nu s-a putut abţine

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a fost un car de nervi la partida pe care echipa sa a disputat-o cu Universitatea Craiova în etapa a patra a play-off-ului.

CFR Cluj nu a reuşit să smulgă decât un punct pe terenul celor de la Universitatea Craiova, iar în timpul partidei excentricul Dan Petrescu a făcut spectacol pe marginea terenului.

S-a agitat, a dat din mâini, a strigat la jucători, iar l-a un moment dat, după o minge pierdută de jucătorii săi, s-a răzbunat pe lada frigorifică.

Liderul CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I.

CFR Cluj ocupă locul 1 în clasament, cu 37 de puncte, iar Universitatea Craiova este pe trei, cu 30 de puncte. Pe doi se află FCSB, care are 31 de puncte şi un joc mai puţin. FC Viitorul este pe patru, cu 23 de puncte (trei jocuri în play-off), pe cinci este Astra (21 de puncte, trei jocuri în play-off) şi pe şase Sepsi (20 de puncte, trei jocuri în play-off).

Afla mai multe despre: liga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare