Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Bursucul" îi dă peste nas lui Becali, după transferul lui Bălgrădean: "Eu, Dan Petrescu, îl foloseam până în ultima clipă. Se vorbeşte mult!"

VIDEO | "Bursucul" îi dă peste nas lui Becali, după transferul lui Bălgrădean: "Eu, Dan Petrescu, îl foloseam până în ultima clipă. Se vorbeşte mult!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) a comentat, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş, despre transferul lui Cristi Bălgrădean (31 de ani) de la FCSB la CFR Cluj. "Bursucul" consideră că s-a făcut prea mare tamtam în ceea ce priveşte mutarea portarului.

CFR Cluj l-a transferat pe Cristi Bălgrădean (31 de ani), portarul aflat în ultimele şase luni de contract la FCSB. "Pufi" a semnat, iar mutarea a creat multă vâlvă în România. Gigi Becali (61 de ani) nu vrea să-l mai vadă pe portar la FCSB, dar Petrescu spune că l-ar fi folosit pe acesta până în ultima clipă.

"În România se vorbeşte mereu mult. Eu dacă am un jucător şi termină contractul în vară, îl folosesc pe jucător până termină contractul. Indiferent unde semnează. Putea să semneze şi cu Real Madrid, şi cu FCSB, eu, Dan Petrescu îl foloseam pe acel jucător", a spus Dan Petrescu, sâmbătă, la conferinţa de presă.

Cristi Bălgrădean, la CFR Cluj!

CFR Cluj i-a dat o lovitură grea FCSB-ului. Campioana l-a semnat pe Cristi Bălgrădean, portar intrat în ultimele şase luni de contract la FCSB. Cele două părţi au păstrat secretul o perioadă, dar până la umră a ajuns în presă, ceea ce a generat un adevărat scandal.

Gaz Metan - CFR Cluj se joacă luni, de la ora 20:30, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1, şi va putea fi urmărit LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dan petrescucristi balgradean 

viewscnt
Articole similare