Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Buzărnescu, criză de nervi la Doha! Dialogul incredibil avut cu antrenoarea ei după a 10-a înfrângere la rând pentru româncă

VIDEO | Buzărnescu, criză de nervi la Doha! Dialogul incredibil avut cu antrenoarea ei după a 10-a înfrângere la rând pentru româncă

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu a pierdut în primul tur al turneului din Qatar iar în setul decisiv a avut câteva replici tăioase la adresa Justynei Jegiolka.

Mihaela Buzărnescu a avut-o ca adversară pe Jelena Ostapenko iar meciul a avut nevoie de trei seturi pentru ca învingătoarea să se decidă. Condusă mereu în ultimul act, românca a avut o cădere nervoasă în momentul când antrenoarea ei a venit să îi dea indicaţii. "Trebuie să serveşti bine. Dacă nu te simţi sigură, trimite lovituri de forehand spre corpul ei" i-a spus poloneza Jegiolka.

Supărată că nu îi merge deloc jocul, Mihaela nu a mai rezistat şi s-a luat de antrenoarea ei: "M-am săturat de toată lumea care îşi dă cu părerea despre tenis. Cum să serveşti, unde să serveşti. Ar trebui să joace ei în locul meu" a fost reacţia sportivei care are un început de an de coşmar. Cu eşecul de astăzi, scor 1-6, 6-4, 2-6, Buzărnescu a ajuns la 10 înfrângeri consecutive, punându-le aici şi pe cele de la sfârşitul săptămânii trecute din Fed Cup.

Afla mai multe despre: buzărnescujegiolkadialog incredibil 

viewscnt
Articole similare