Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Buzărnescu, cu lacrimi în ochi după înfrângerea cu Garcia: "Toată cariera mea am luptat să joc un meci ca acesta"

VIDEO | Buzărnescu, cu lacrimi în ochi după înfrângerea cu Garcia: "Toată cariera mea am luptat să joc un meci ca acesta"

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu a pierdut al treilea meci la rând în FED Cup, iar jucătoarea de 30 de ani a fost extrem de dezamăgită după eşecul în faţa numărului 1 al Franţei.

"Îmi pare rău, sper mâine oricine va evolua în meci, să reuşim să câştigăm. Repet, îmi pare tare rău că nu a fost 2-0, să pot ajuta mai mult echipa. Dar am jucat bine şi sper să o ţin în continuare aşa. Vreau să mulţumesc publicului care a venit şi a fost incredibil. Atmosferă ca aceasta ... e un vis că am reuşit să joc. Toată cariera mea am luprtat ca joc un meci ca acesta şi le mulţumesc mult fanilor că au venit în număr atât de mare" a fost supărarea numărului 2 din echipa noastră. 
 
Mihaela ştie unde a greşit în partida cu Garcia. 
 
"Trebuia să atac mai mult serviciul al doilea al ei, să risc mai mult, deşi nu aş fi reuşit să câştig punctul. Important era să risc mai mult. Am simţit că nu vreau, că este mai bine să rămân în spate şi să joc de acolo" a încheiat românca. 

Afla mai multe despre: mihaela buzărnescufed cupcaroline garcia 

viewscnt
Articole similare