Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ca în filmele cu supereroi! Selecţionerul naţionalei de handbal feminin e "Stăpânul diamantelor" şi vrea să cucerească Mondialul

VIDEO | Ca în filmele cu supereroi! Selecţionerul naţionalei de handbal feminin e "Stăpânul diamantelor" şi vrea să cucerească Mondialul

Handbal

Comentarii

Tomas Ryde, selecţionerul care în 2015 a dus România până pe locul 3 la Campionatul Mondial de handbal feminin, are o strategie aparte prin care încearcă să repete şi în 2020 isprava.

La fel ca celebrul personaj Marvel, Thanos, care îşi doreşte să obţină cele şase pietre ale Infinitului pentru a conduce Universul după bun plac, Tomas Ryde vrea să îşi folosească diamentele din echipă pentru ca România să fie cea mai puternică naţională de la Campionatul Mondial. 

Pe hârtie, selecţionerul dispune de o serie de handbaliste excepţionale precum Cristina Neagu, Crina Pintea, Denisa Dedu, Eliza Buceschi, Bianca Bazaliu sau Iulia Dumanska. 

"Ne vom pregăti pentru a juca diferite moduri de apărare, într-un fel cu Spania şi în alt fel cu Muntenegru. De asemenea, împotriva Ungariei va fi un mod cu totul diferit de a juca în apărare.

Este un turneu greu şi trebuie să-mi folosesc diamantele într-un mod inteligent. Vreau să câştig. Avem un spirit de echipă extraordinar în această echipă naţională a României şi vreau să creez din nou acest spirit. 

Unele jucătoare nu au suficient de multă încredere, trebuie să vorbim sincer despre acest lucru. Nu au jucat prea mult la echipele de club, echipele nu au obţinut ceea ce şi-au dorit în Liga Campionilor, dar asta face parte din trecut. De acum încolo, la acest turneu din Japonia, trebuie să aducem spiritul de echipă. Acesta este cel mai important lucru", a declarat selecţionerul României, Tomas Ryde. 
 

Afla mai multe despre: handbalrydethanos 

viewscnt
Articole similare