Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ca-n vremurile bune. Ioan Niculae a pus tunurile pe arbitri înaintea play-off-ului: "Am făcut deja scrisoare să nu ne mai arbitreze"

VIDEO | Ca-n vremurile bune. Ioan Niculae a pus tunurile pe arbitri înaintea play-off-ului: "Am făcut deja scrisoare să nu ne mai arbitreze"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra s-a impus cu 2-1 în faţa Dunării Călăraşi şi s-a calificat în semifinalele Cupei României. Însă, în ciuda acestui rezultat, patronul giurgiuvenilor şi-a amintit de problemele pe care le are în campionat şi a recunoscut că se teme de arbitrajele pe care le va avea echipa sa în meciurile din play-off.

"Nu mă tem că arbitrajul va conta în lupta pentru titlu. Sunt sigur de asta. Nu l-aţi văzut pe domnul Bîrsan cum a arbitrat la Cluj? L-aţi văzut. Nu vreau să comentez ca să nu mai mârâie pe la televizor că mă suspendă, dar aţi văzut voi.

De ce ai pentru unii o măsură, iar pentru alţii altă măsură. Dovadă e şi ce au făcut la Sepsi, în următorul meci. Un astfel de arbitru nu are ce căuta în Liga I. Se întâmplă des, dar dacă am avea o comisie a arbitrilor responsabilă... Dacă greşeşti o dată e omeneşte. Greşeşti şi a doua oară, e tot omeneşte. Dar a treia oară trebuie să fii exclus din arbitraj. Avem 2-3 arbitri care nu vrem să ne arbitreze. Unuia i-am făcut o scrisoare, Bîrsan ne-a tocat de fiecare dată când ne-a prins şi mai avem unul, dar acesta nu ne-a prea arbitrat în ultimul timp" , a declarat patronul Astrei, Ioan Niculae.

Afla mai multe despre: ioan niculaecupa romanieidunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare