Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ca pe vremea lui Dan Petrescu! CFR Cluj a învins-o cinic pe Poli Iaşi şi trece pe primul loc

VIDEO | Ca pe vremea lui Dan Petrescu! CFR Cluj a învins-o cinic pe Poli Iaşi şi trece pe primul loc

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a reuşit o nouă victorie în Liga 1, la capătul unui meci în care n-a jucat spectaculos, dar în care şi-a dominat tactic adversarul. Campioana României a urcat provizoriu pe primul loc în clasament.

”Feroviarii” au început slab sezonul, dar par să-şi intre în ritm şi speră la un nou titlu. CFR Cluj a ajuns la a doua victorie consecutivă în campionat şi este neînvinsă în ultimele patru etape (două egaluri, două victorii). Meciul cu Poli Iaşi a avut un început echilibrat, un echilibru rupt însă de CFR Cluj în minutul 19, când Andrei Mureşan a trimis în poartă o centrare din corner, deviată.

Cu avantaj pe tabelă, clujenii au trecut jocul cinic care a adus aminte de perioada Dan Petrescu. Jucătorii lui Flavius Stoican au avut câteva tentative de a egala, însă CFR a intrat în avantaj la pauză. În partea a doua, campioana României a cedat şi mai mult iniţiativa şi a încercat să apere ce a dobândit în prima repriză.

Poli Iaşi a ridicat presiunea încă din primul minut al reprizei a doua, în încercarea de a scoate măcar un egal. Intrarea lui Platini la pauză a ridicat nivelul tehnic în ofensiva moldovenilor şi ocaziile la poarta lui Arlauskis au început să se înmulţească. CFR a rezistat şi Poli Iaşi a ajuns la a treia înfrângere consecutivă.


Min. 90+3 Fluier final, CFR Cluj câştigă la limită.


Min. 76 Enoh ratează o nouă ocazie pentru Poli Iaşi.


Min. 70 Platini primeşte galben pentru o simulare în careu.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+2 PAUZĂ.


Min. 45+1 Patrick Petre putea egala, dar Arlauskis s-a opus. Jucătorul venit de la Dinamo a şutat puternic de la marginea careului mare, mingea a prins un uşor efect şi i-a pus probleme lui Arlauskis.


Min. 32 Ocazie foarte mare ratată de CFR Cluj. A fost o fază pe care campioana României a pornit-o din propriul careu. Moutinho a primit într-o poziţie excelentă, însă a ratat.


Min. 19 GOL CFR CLUJ! Andrei Mureşan a deschis scorul. A fost o centrare din corner, mingea a fost deviată spre colţul lung şi Mureşan a împins-o în plasă.


Min. 7 Ocazie mare ratată de Sanoh, la capătul unei faze în care a primit într-o poziţie excelentă. Jucătorul lui Poli Iaşi a tras însă pe lângă poartă.


Min. 1 Fluier de start. CFR Cluj atacă în această repriză la poarta din dreapta.


Echipele de start

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Djokovic, Hoban, Culio - A. Ioniţă, Ţucudean, Moutinho
Rezerve: Jesus - Bordeianu, Lang, V. Costache, Deac, Păun, Omrani 

Poli Iaşi: Rusu - L. Rus, Cioinac, Mihalache, Sin - Qaka, Flores, Petre - Sanoh, Enouh, Bekui
Rezerve: Cobrea - Bosoi, Zaharia, Chelaru, Bădic, Platini, Aguinaldo


LIVE VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi, vineri, de la 21:00, la Telekom Sport 1. Probleme pentru Flavius Stoican

E scandal mare la Poli Iaşi, înaintea acestui meci, după un conflict pe care doi fotbalişti din echipa lui Flavius Stoican l-au avut la unul dintre antrenamentele din această săptămână. Andrei Cristea şi Ionuţ Panţîru au fost excluşi din lot de Flavius Stoican. Cei doi jucători au fost lăsaţi acasă şi nu vor evolua în partida pe care Poli Iaşi o va disputa în Gruia.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi, vineri, de la 21:00, la Telekom Sport 1. Ardelenii, neînvinşi de Iaşi în sezonul trecut

Înaintea rundei a 12-a, campioana en titre CFR Cluj ocupă locul secund în Liga 1, la un singur punct în spatele liderului FCSB. După un start slab de sezon, formaţia ardeleană este în creştere de formă şi a legat cinci meciuri fără înfrângere, în etapa trecută învingând Astra Giurgiu, scor 2-1, în deplasare.

De partea cealaltă, Poli Iaşi nu traversează o perioadă tocmai bună. Echipa antrenată de Flavius Stoican are două înfrângeri la rând în campionat, 1-0 cu Gaz Metan şi 2-1 cu Viitorul. Formaţia ieşeană ocupă locul al nouălea, cu 14 puncte.

În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori. CFR Cluj a câştigat ambele jocuri din sezonul regulat al Ligii 1, scor 2-0 şi 1-0, pentru ca în play-off să obţină o victorie, scor 2-1, şi o remiză, 1-1.

Afla mai multe despre: cfrpoli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare