Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ca un adevărat căpitan. Gestul superb făcut aseară de Mitriţă: „Lumea trebuie să înţeleagă asta”

VIDEO | Ca un adevărat căpitan. Gestul superb făcut aseară de Mitriţă: „Lumea trebuie să înţeleagă asta”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a trecut cu bine peste înfrângerea din etapa trecută, scor 0-3, la Dinamo, şi a încheiat anul cum nu se putea mai bine. Oltenii au bătut-o cu 2-0 pe Gaz Metan Mediaş, una dintre echipele cu pretenţii în acest sezon.

Alexandru Mitriţă a marcat ambele goluri ale echipei pregătite de Devis Mangia. După reuşita de 1-0, din minutul 52, căpitanul Craiovei şi-a chemat colegii la banca de rezerve pentru a se bucura alături de staff-ul tehnic al echipei.

"Am făcut asta pentru că am vrut să vadă toată lumea că suntem o echipă unită, că au fost foarte multe vorbe urâte la adresa noastră şi la adresa antrenorului. Lumea trebuie să fie alături de noi, se mai greşeşte în fotbal, avem şi urcuşuri, şi coborâşuri, un meci ca cel Dinamo se mai întâmplă. Chiar dacă sunt orgoliile foarte mari, trebuie să fie alături de noi şi le-am dat un mesaj în această seară că nu ne va doborâ nimeni, că suntem o echipă.

Domnul Mangia ne-a pus fotbalul pe tavă, e cel mai bun antrenor din România, s-a văzut şi în teren că avem o echipă, avem trasee de joc, ştim ce să facem în teren, cum să ne poziţionăm

Avem o echipă valoroasă, un antrenor valoros care ne pune în temă cu tot ce este mai bun ca să ajungem sus, dar nu vreau să comentez, nu am comentat niciodată despre titlu, vreau să luăm fiecare meci în parte şi să tragem tare, să ajungem acolo unde ne este locul, sus" , a declarat Alexandru Mitriţă.

Afla mai multe despre: universitatea craiovamitritagaz metanmedias 

viewscnt
Articole similare