Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cadoul lui Moş Crăciun pentru handbaliştii dinamovişti

VIDEO | Cadoul lui Moş Crăciun pentru handbaliştii dinamovişti

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal Dinamo a mers ceas în Champions League sezonul acesta. S-a calificat în playofful pentru optimile Ligii Campionilor. Aşa că Moş Crăciun s-a oprit şi în Ştefan cel Mare.

Crăciunul este una dintre cele mai aşteptate sărbători din an. Este momentul în care celebrăm naşterea lui Iisus din punct de vedere al creştinismului şi sărbătorim în familie venirea lui Moş Crăciun. Acest eveniment îl legăm de împodobirea bradului, colinde, timpul petrecut în familie, rugăciune şi recunoştinţă. Şi bineînţeles de venirea lui Moş Crăciun. Dar cine este de fapt Moş Crăciun? Un bătrânel simpatic cu barba albă si ochelari, care le aduce copiilor cadouri în noaptea de 24 spre 25 decembrie. Cel puţin aşa este ilustrat în mai multe culturi.

La echipa de handbal Dinamo, Moş Crăciun şi-a trimis în primă fază mesagerii. Nu renii, nici spiriduşii, ci echipa Telekom Sport. Fiecare membru a primit câte un glob personalizat pentru a-l pune în brad. Se spune ca Moş Crăciun le trimite cadouri doar celor care au fost cuminiţi sau care au avut rezultate. E valabil şi pentru echipa Dinamo, care după trei participari în Champions League, abia în cea de acum a ajuns cel mai departe. În 2019 va juca în play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilor.

Globurile primite de dinamovişti au fost create la iniţiativa Moşului la o fabrică a unui pasionat de sport, Doru Pirtea. Şi Ana Maria Brânză a primit un asemenea cadou personalizat de la Moş Crăciun.

Afla mai multe despre: zoom sportmos craciuncsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare