Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cagliari, victorie după 16 etape în Serie A cu Răzvan Marin pe teren! Inter a câştigat la scor de neprezentare. Rezumatele zilei

VIDEO | Cagliari, victorie după 16 etape în Serie A cu Răzvan Marin pe teren! Inter a câştigat la scor de neprezentare. Rezumatele zilei

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Sampdoria - Atalanta 0-2

Atalanta a obţinut a treia victorie consecutivă în Serie A, 2-0 cu Sampdoria. Malinovsky a deschis scorul cu un şut la vinclu, cu cinci minute înaintea pauzei. În repriza secundă, Gosens a dublat avantajul oaspeţilor, iar bergamascii rămân neînvinşi la Genova din 2017. 

Crotone - Cagliari 0-2

Răzvan Marin a fost titular în prima victorie obţinută de Cagliari în Serie A în ultimele 16 etape. Echipa din Sardinia a câştigat pe terenul ultimei clasate, Crotone, la debutul antrenorului Leonardo Semplici. Pavoletti a deschis scorul la zece minute după pauză şi tot el a obţinut o lovitură de la 11 metri, două minute mai târziu. Joao Pedro a marcat din penalty, iar eliminarea lui Lykogiannis nu a mai contat. Cagliari s-a impus cu 2 la 0. 

Inter - Genoa 3-0

De 33 de secunde a avut nevoie Romelu Lukaku să înscrie în partida cu Genoa. Belgianul a marcat cel mai rapid gol al lui Inter în Serie A din ultimii 33 de ani. Nerazzurrii au scăpat de emoţii în ultimele 20 de minute. Darmian a înscris în premieră în această stagiune, iar Alexis Sanchez a închis tabela. Liderul Inter a câştigat cu 3 la 0  şi a bifat a cincea victorie consecutivă în campionat.

Udinese - Fiorentina 1-0

Udinese se depărtează tot mai mult de zona locurilor retrogradabile. Echipa lui Gotti a învins-o pe Fiorentina prin golul înscris de Nestorovski şi a obţinut prima victorie în faţa trupei viola din ultimii cinci ani. 

Napoli - Benevento 2-0

Napoli a învins-o pe Benevento şi a bifat a patra victorie consecutivă de pe propriul teren. Mertens şi Politano au înscris golurile formaţiei lui Gattuso, care se poate concentra acum doar pe lupta din campionat pentru locurile Champions League. Napoletanii au fost eliminaţi joi din Europa League de Granada. 

Afla mai multe despre: razvan marincagliariserie a 

viewscnt
Articole similare