Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Calcan a reuşit două goluri superbe, dar Gică Hagi a fost impresionat de altcineva: "E singurul jucător care gândeşte ca mine"

VIDEO | Calcan a reuşit două goluri superbe, dar Gică Hagi a fost impresionat de altcineva: "E singurul jucător care gândeşte ca mine"

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Hagi a vorbit la superlativ despre Eric, după succesul cu Sepsi, scor 3-1, meci în care brazilianul a marcat golul cu numărul 58 în Liga 1, în întreaga carieră. "Regele" vrea ca Eric să îl înlocuiască pe Ianis Hagi din vară, însă îi pune o condiţie brazilianului.

"Eric, o să vorbesc cu el de mâine încolo, să vedem dacă suntem în stare să facem un pariu amândoi, pentru că din vară încolo am nevoie de un decar foarte bun şi el mai trebuie fizic să se mai pună la punct mai bine şi trebuie să fie deschis la lucrul acesta, trebuie să fac un pariu cu el şi sper să-l conving să mai slăbească.

Eric e bine, numai că Eric trebuie... Înainte Ianis a venit după el, acum Ianis a făcut nişte lucruri şi de la vară am un decar foarte bun, care are cifre foarte bune, a făcut foarte bine şi Eric, noi, echipa noastră are nevoie de jucători, de decari, iar el e unul din aceia. E fenomenal, fantastic, dar trebuie din punct de vedere fizic să vină la nivelul nostru. Să fie iute, că fotbal ştie. E singurul jucător care gândeşte ca mine", a declarat Gică Hagi, la finalul meciului cu Sepsi.

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în primul meci al etapei a opta a play-off-ului Ligii I, în care a revenit de la 0-1.

Oaspeţii au deschis scorul prin Hamed, în minutul 49. Constănţenii au egalat prin Calcan, în minutul 51. Calcan a înscris şi în minutul 68, iar cel care a stability scorul final a fost Eric (’74). În minutul 84, Pitu (Viitorul) a ratat un penalti acordat pentru un fault în careu.

"Un meci frumos. Noi aveam obligaţia să jucăm în continuare, chiar dacă avem obiectiv să ne luptăm pentru locul 3, dar era obligaţia noastră să facem un fotbal bun în continuare, să fim motivaţi, să dăm totul, să jucăm fotbalul nostru, rapid, iute. În prima repriză nu am fost aşa iuţi în gândire, în mişcare, în informare, în pasare, în tot ce făceam. În a doua repriză am ridicat ritmul jocului şi de aceea au venit şi golurile, pentru că au venit oportunităţi", a mai spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare