Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Calculele lui Mihai Roman pentru play-off: "Nu cred că CFR-ului îi va fi la fel de uşor" Fotbalistul, şanse mari să revină cu FC Voluntari

VIDEO | Calculele lui Mihai Roman pentru play-off: "Nu cred că CFR-ului îi va fi la fel de uşor" Fotbalistul, şanse mari să revină cu FC Voluntari

FCSB

Comentarii

Mihai Roman va evolua fundaş stânga în partida contra echpei aflate pe loc retrogradabil în acest moment.

Mihai Roman va fi o soluţie în banda stânga a defensivei şi în mandatul lui Mihai Teja. Suspendările şi accidentările au dus la această situaţie.
 
"Eu toată cariera am evoluat mijlocaş dreapta, dar am fost nevoit să joc şi fundaş dreapta şi stânga. Cumva se aseamănă pentru că e pe latură şi cred că nu e o problemă pentru mine. Mă simt bine, m-am antrenat bine şi săptămâna aceasta şi nu pot să zic decât că suntem mulţi şi la fiecare o să îi vină rândul" a spus fostul fotbalist al celor de la FC Botoşani. 
 
Pentru a lua titlul, FCSB va trebui să recupereze distanţa faţă de liderul CFR Cluj, înjumătăţită după sezonul regulat. Clujenii au devenit campioni în 2018 după ce au început play-off-ul cu două puncte avans faţă de roş-albaştri. O diferenţă similară va fi şi în această primăvară. 
 
"Fiecare echipă din play off are şansa ei şi cred că toate meciurile vor fi dificile. Nu cred că CFR-ului în acest an îi va fi aşa de uşor ca anul trecut. Lupta este strânsă, fiecare echipă are şansa ei şi cred că se va decide la sfârşit" a mai declarat Mihai Roman. 
 
 

 

Afla mai multe despre: fcsbmihai romancfr clujfundaş stangavoluntari 

viewscnt
Articole similare