Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Calificare istorică. Naţionala care şi-a intimidat adversarele cu tatuaje şi s-a calificat la Campionatul European

VIDEO | Calificare istorică. Naţionala care şi-a intimidat adversarele cu tatuaje şi s-a calificat la Campionatul European

Sporturi

Comentarii

Naţionala Feminină de Volei sub 16 ani s-a calificat la Campionatul European. Reprezentativa României şi-a îndeplinit obiectivul, după ce s-a clasat pe primul loc în grupa C a preliminariilor.

În ultima partidă, România a învins Slovacia cu scorul de 3-1 (20-25, 25-17, 25-16. 25-21). În clasamentul final, naţionala s-a clasat pe primul loc dup[ ce acumulat 8 puncte, urmată de Cehia, 7 puncte, Slovacia, 3 puncte, Letonia, 0 puncte. Turneul final se va desfăşura în perioada 13-21 iulie, în Croaţia şi Italia.

"Am reuşit să ne calificăm, este o mare realizare pentru noi, având în vedere că nu am mai reuşit acest lucru până acum şi că suntem cel mai mic lot al României. Ne bucurăm şi trebuie să facem o figură cât mai frumoasă la campionatul european. Un campionat foarte tare, cu echipe foarte bune şi sperăm să facem o figură cât mai frumoasă. Ne-am tatuat pe palme, am vrut să le speriem, să le intimidăm Ce reprezintă? Un ochi." a declarat Iarina Axinte, componentă a naţionalei României de Volei sub 16 ani. 
 
"Sunt foarte fericită, am avut încredere în echipa mea încă de la început. Va fi un campionat foarte greu, o să jucăm cu echipe foarte bune. Sperăm să ne calificăm şi la Campionatele Mondiale. Acesta este visul nostru."  a declarat Alexandra Ion, componentă a naţionalei României de Volei sub 16 ani. 
 

Afla mai multe despre: voleiunder 16campionatul europeanitalia 

viewscnt
Articole similare