Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Calificarea în finală se decide la Londra! Frankfurt şi Chelsea au dat-o la pace în prima semifinală. Jovic a lovit din nou

VIDEO | Calificarea în finală se decide la Londra! Frankfurt şi Chelsea au dat-o la pace în prima semifinală. Jovic a lovit din nou
Comentarii

Într-o atmosferă senzaţională creată de fanii nemţi pe Commerzbank Arena, Eintracht Frankfurt şi Chelsea au terminat la egalitate prima manşă din semifinalele Europa League, în direct la Telekom Sport 2.

După numeroase încercări Frankfurt a deschis scorul prin Jovic în minutul 24. După golul primit englezii au ieşit din corzi şi au pornit raidurile la poarta lui Eintracht. Pe finalul primei reprize Pedro a adus egalarea, iar la cabine s-a intrat la egalitate.

La reluare Chelsea a ieşit cu un suflu nou de la vestiare. Englezii au ratat şansa de a trece în avantaj după ce şutul din lovitură libera exacutat de David Luiz a lovit bara. Elevii lui Maurizio Sarri au continuat asalturile la poarta nemţilor fără prea mult succes.

S-a terminat 1-1 iar Chelsea îşi poate face deja calculele pentru finala de la Baku. 


VIDEO | Frankfurt - Chelsea 1-1
Au marcat: Jovic 23' / Pedro 45+1

ECHIPELE DE START

  • Frankfurt (3-4-3): Trapp - Abraham, Hasebe, Hinteregger - da Costa, Rode, Fernandes, Falette - Gacinovic, Jovic, Kostic
    Rezerve: Ronnow, N'Dicka, de Guzman, Willems, Torro, Chandler, Paciencia 
  • Chelsea (4-3-3): Kepa - Azpilicueta, David Luiz, Christensen, Emerson - Kante, Jorginho, Loftus-Cheek - Pedro, Giroud, Willian 
    Rezerve: Caballero, Alonso, Zappacosta, Kovacic, Barkley, Hazard, Higuain 

Min. 45+1: GOOOL Chelsea! Pedro înscrie cu piciorul stâng după ce Loftus-Cheek a reuşit să treacă de un adversar în careu şi să îi paseze spaniolului. 

Min. 23: GOOOL Frankfurt! Nemţii deschid scorul printr-o lovitură de cap fără cusur a lui Luka Jovic în urma unui joc de pase letal al celor de la Frankfurt. 

A început meciul. 


A doua semifinală din UEFA Europa League opune reprezentantei Germaniei, Eintracht Frankfurt, una dintre formaţiile cele mai puternice din Premier League, Chelsea Londra. Va fi un duel între doi dintre cei mai buni jucători ai sezonului din această competiţie: sârbul Luka Jovic şi belgianul Eden Hazard. Amândoi, par cu un pas de un transfer galatic pe Santiago Bernabeu, acolo unde sunt doriţi în noul proiect construit de Zinedine Zidane.

Niciunul nu vrea să-şi părăsească actuala echipă, fără o performanţă importantă în Europa. Hazard a mai reuşit la Chelsea asta, dar nu are cum să refuze o asemenea provocare. Pentru Luka Jovic ar fi o premieră la Frankfurt şi în cariera sa, dar şi o şansă extraordinară de care vrea să profite.

  • Eintracht Frankfurt - Chelsea LIVE pe Telekom Sport 2, joi de la 22:00!

Primul duel dintre Eintracht şi Chelsea se joacă în Germania, pe Commerzbank-Arena, iar formaţia lui Adi Hutter visează la un rezultat extrem de favorabil, elevii săi urmând a fi sprijiniţi de peste 50.000 de fani. Londonezii sunt la trei meciuri distanţă de gloria din Europa League. Iar primul test sau prima finală pare să fie meciul tur cu Eintracht Frankfurt.

Maurizio Sarri are încă şanse să-şi atingă obiectivul în Premier League, acolo unde poate prinde locul 4 care duce în Champions League. Lupta cu Manchester United, Tottenham şi Arsenal a fost facilitată şi de parcursul slab al adversarilor, iar Chelsea are speranţe, din nou. Există şi alte variante la care ”The Blues” se gândesc în momentul de faţă. Dacă rivalii de la Tottenham câştigă Champions League, iar Arsenal câştigă Europa League, iar ambele formaţii termină în afara locurilor de Liga Campionilor, locul pentru cea mai importantă competiţie din Europa nu va mai ajunge la echipa lui Sarri. Un motiv în plus ca Chelsea să lupte pentru câştigarea UEFA Europa League.

  • Eintracht Frankfurt - Chelsea LIVE pe Telekom Sport 2, joi de la 22:00!

În ceea ce priveşte situaţia din cele două loturile, pentru Chelsea veştile sunt îngrijorătoare. Antonio Rudiger s-a accidentat în partida cu Manchester United şi pare aproape să rateze tot ceea ce a mai rămas de jucat din acest sezon. Willian şi Hudson-Odoi nu vor evolua nici ei în acest meci, astfel că tot greul va cădea pe Hazard şi Giroud, un cuplu extrem de ”profitabil” în acest sezon european.

Formaţii probabile:

  • Frankfurt: Trapp, Abraham, Hasebe, Hinteregger, da Costa, Fernandes, Rode, Kostic, Gacinovic, Paciencia, Jovic
  • Chelsea: Kepa, Azpilicueta, Luiz, Christensen, Emerson, Kante, Jorginho, Loftus-Cheek, Pedro, Giroud, Hazard

Program Europa League - semifinale la Telekom Sport

  • Arsenal - Valencia, joi de la ora 22:00 pe Telekom Sport 1
  • Eintracht - Chelsea, joi de la ora 22:00 pe Telekom Sport 2

Afla mai multe despre: eintracht frankfurt - chelseaeuropa league 

viewscnt
Articole similare