Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Calificările pentru "Money in the Bank" au continuat la SmackDown. Vezi AICI care sunt noii participanţi la PPV-ul din 17 iunie

VIDEO | Calificările pentru "Money in the Bank" au continuat la SmackDown. Vezi AICI care sunt noii participanţi la PPV-ul din 17 iunie

Sporturi

Comentarii

După Raw, a venit rândul ca SmackDown să organizeze meciuri de calificare pentru "Money in the Bank". The Miz şi Rusev s-au alăturat celorlalţi doi participanţi, Braun Strowman şi Finn Balor. Patru locuri au mai rămas disponibile în meciul diviziei masculine din WWE.

Câştigător al servietei MITB în 2010, The Miz vrea să repete performanţa şi în acest an. "The A-Lister" va participa în Ladder Match-ul din 17 iunie după ce a reuşit să îl învingă la SmackDown pe Jeff Hardy.

Tot acolo va fi şi Rusev. Bulgarul a produs surpriza în main event şi l-a învins pe un fost deţinător de servietă, Daniel Bryan.

În meciul destinat diviziei feminine din WWE, numărul calificatelor a ajuns la doi. Ember Moon şi-a aflat prima adversară, nimeni alta decât Charlotte Flair. Peyton Royce a cedat în faţa "Reginei".

Acestea nu au fost însă singurele meciuri de aseară. Cesaro a reuşit ce n-a putut Sheamus. Spre deosebire de partenerul său, elveţianul a obţinut o victorie în faţa lui Xavier Woods.

În schimb, pentru Becky Lynch continuă seria de înfrângeri. Aceasta a fost învinsă de Mandy Rose.

Afla mai multe despre: wwewrestlingsmackdownfinn balorbraun strowman 

viewscnt
Articole similare