Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Camora acuză arbitrajul după meciul cu Sevilla: "Suntem o echipă prea mică"

VIDEO | Camora acuză arbitrajul după meciul cu Sevilla: "Suntem o echipă prea mică"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, cu Sevilla şi a pierdut calificarea în optimile de finală UEFA Europa League. Principalul punct de discuţie este golul anulat al lui Păun, iar căpitanul echipei campioane consideră că CFR-ului i s-a făcut o nedreptate.

"Sincer, noi am văzut deja de câteva ori în vestiar.... prea uşor să dai. Cu siguranţă, dacă era invers, eu cred că nu dădeau henţ, validau golul. Pe lângă Sevilla, noi suntem o echipă prea mică ca să se valideze golul", a declarat Camora la flash interviul de la finalul partidei. 

Totuşi, portughezul nu a pus ratarea calificării în totalitate pe decizia luată la Sevilla, ci şi pe jocul din tur: "Cum vedem, micile detalii... în meciul de acasă, un gol în minutul 82, zece minute în care am arătat ca nişte copii... şi din păcate ieşim din competiţie fără înfrângere. Eu nu cred în victorie morală sau cum se zice. Când ieşi, ieşi... normal, ieşim cu capul sus că nu am pierdut, dar suntem trişti că nu ne-am calificat. Am făcut un meci bun, cu o echipă foarte bună, cu jucători de mare calitate. Şi cred că meritam şi pentru toţi suporterii care au venit aici la stadion să ne susţină. Cred că meritau azi o calificare".

Acum, CFR Cluj trebuie să se concentreze doar pe play-off-ul din Liga 1, acolo unde caută să câştige al treilea titlu consecutiv de campioană: "Începe playofful, zece finale pe care le mai avem şi luni avem primul meci şi vrem să câştigăm. Să începem cu dreptul playoff-ul, să începem bine şi să câştigăm campionatul".

 

Afla mai multe despre: camoracfr cluj 

viewscnt
Articole similare