Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Camora, fotbalist model: "Prefer să joc din trei în trei zile". A prefaţat meciul cu Celtic din Europa League

VIDEO | Camora, fotbalist model: "Prefer să joc din trei în trei zile". A prefaţat meciul cu Celtic din Europa League

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora (33 de ani) este căpitanul lui CFR Cluj şi unul dintre cei mai experimentaţi jucători din vestiarul campioanei, dar cu toate acestea nu a fost deranjat că nu a fost odihnit înainte de meciul cu Celtic.

"Mă simt foarte bine, eu sincer prefer să joc din trei în trei zile decât să stau o săptămână acasă. Dar ştiu că nu mai am 20 de ani, avem şi alţi jucători care au demonstrat când au avut oportunitate, că vor să fie la CFR. este important să ţinem toţi acest grup să ajungem la final şi să atingem obiectivul", a declarat portughezul la flash interviul de la finalul partidei. 

Pentru CFR Cluj urmează meciul din deplasare, de la Glasgow, cu Celtic. Celtic - CFR Cluj se joacă joi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1. Căpitanul campioanei a vorbit şi despre această partidă: "Ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu, Şi sperăm să facem un rezultat frumos şi să dăm tot pe teren. Vedem ce se mai întâmplă. noi mergem să câştigăm, dacă nu se poate cred că egalul e un rezultat foarte, foarte bun. Dar mergem cu gândul să câştigăm. avem o echipă care a demonstrat deja şi acasă cu Lazio,  aşa că dacă vedem pe teren că se poate, atunci o să luptăm să mergem pe acest drum"

În acest sezon, CFR are deja un ascendent moral în faţa scoţienilor, după ce i-a eliminat din UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: camoracfr cluj 

viewscnt
Articole similare