Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Camora îi contrează pe oficialii roş-albaştri: "Este o prostie" Cum vede căpitanul CFRului duelul din Gruia pentru titlu

VIDEO | Camora îi contrează pe oficialii roş-albaştri: "Este o prostie" Cum vede căpitanul CFRului duelul din Gruia pentru titlu

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora se pregăteşte pentru al 18-lea meci contra vicecampionilor României. Până acum s-a bucurat doar de două ori după jocurile împotriva celor de la FCSB.

Portughezul nu este de acord cu aducerea arbitrilor străini aşa cum au cerut cei de la FCSB înaintea jocului de la Cluj. Cel mai probabil, Istvan Kovacs va conduce partida de duminică seară. 
 
"Asta pentru mine e o prostie. Dacă avem arbitri internaţionali în campionatul nostru, de ce să aducem un arbitru din Grecia sau din Cipru? Noi avem campionatul nostru, nu pot juca nici Messi, nici Ronaldo pentru noi, aşa că sper să fie un meci bun, frumos, să câştigăm noi. O să fie un meci foarte important pentru ambele echipe, dar eu cred că nu se decide acum. Matematic mai este posibil orice, dar nu cred că se decide mâine. Important e să câştigăm, să avem o distanţă mai mare şi să putem să controlăm campionatul până la final şi să luăm titlul" a spus căpitanul vişiniilor. 
 
  • LIVE VIDEO | CFR Cluj - FCSB, duminică, ora 21:00, Telekom Sport 1
 
CFR Cluj este lider cu trei puncte peste roş-albaştri înaintea celui de-al treilea duel dintre cele două din acest sezon. 
 
"Nu avem nevoie de o primă specială, avem pentru câştigarea campionatului. Cum am spus, nu la partida asta se decide campionatul. Dacă câştigăm, avem şanse foarte mari să luăm titlul, poate 80%, pentru că am mai avea nevoie doar de 3 victorii. Nu avem primă specială. La un meci cu FCSB nu e nevoie să motivezi jucătorii" a adăugat Camora. 
 
 

 

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbcamoraarbitri străini 

viewscnt
Articole similare