Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Camora la FCSB? În visurile lui Becali. De ce nu ajunge portughezul sub comanda lui Teja

VIDEO | Camora la FCSB? În visurile lui Becali. De ce nu ajunge portughezul sub comanda lui Teja

FCSB

Comentarii

Printre multele ţinte ale celor de la FCSB şi-a făcut loc din această săptămână şi Mario Camora. Oficialii de la CFR explică de ce imposibil ca portughezul să ajungă la FCSB.

Tandia, Camora, Nistor. Sunt nume de jucători rostite în această iarnă de Gigi Becali. Dorinţele finanţatorului sunt desfiinţate una câte una. Ultimul intrat pe lista patronului, Camora, nu are şanse să ajungă la FCSB. Daniel Stanciu a explicat motivele:

 "Există şanse să-l vedem până la finalul carierei pe Camora la CFR Cluj. Cu siguranţă va continua aici, pentru că vrea să fie cel puţin încă o dată campion."

Mario Camora este cel mai vechi jucător din lotul CFR-ului. E de peste un deceniu la echipa ardeleană şi pare că va continua şi de acum înainte în Gruia. Pe portughez îl interesează să intre în contact cu cei de la FCSB, dar doar la un alt nivel. La finalul lui 2018 a vorbit despre Gigi Becali la o conferinţă de presă.

"Ăsta e Becali, nu avem de ce să ne supărăm, eu râd cu asta, eu mă distrez cu el. Mi-ar fi plăcut să mă duc la o masă cu el, să stau la masă cu el. Să nu vorbim de fotbal, de CFR sau de Steaua, dar mi-ar plăcea să mă duc cu el şi mi-ar face plăcere să plătesc eu masa.  Cred că mă distram cu el. E o figură din fotbalul nostru, nu avem ce să facem", a fost declaraţia lui Camora de la finalul lui decembrie, înaintea duelului dintre FCSB-CFR.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujcamora 

viewscnt
Articole similare