Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Camora, prima reacţie după înfrângerea cu Lazio. Ce le-a spus Petrescu la pauză şi ce trebuie să facă ardelenii pentru a prinde primăvara europeană: "Sigur ne calificăm aşa!"

VIDEO Camora, prima reacţie după înfrângerea cu Lazio. Ce le-a spus Petrescu la pauză şi ce trebuie să facă ardelenii pentru a prinde primăvara europeană: "Sigur ne calificăm aşa!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut pe Olimpico, 1-0 cu Lazio, şi a ratat şansa de a se califica în primăvara europeană din Europa League înainte de ultima etapă. Campioana României avea nevoie de un punct pe Olimpico, iar Mario Camora, căpitanul clujenilor, a fost primul care a reacţionat la final. Portughezul a dezvăluit ce le-a transmis Dan Petrescu la pauză, atunci faţa CFR-ului s-a schimbat.

Petrescu le-a cerut elevilor săi, şi la început şi la pauză, să aibă curaj, tupeu şi să fie agresivi. Camora a recunoscut jocul slab al CFR-ului în prima repriză şi acum mută atenţia pe meciul cu Celtic, din ultima etapă a grupelor Europa League, din Gruia.

"(n.r. - Ce v-a spus Petrescu la pauză?) A zis ce a spus şi la început, să avem curaj, să avem tupeu, să facem un presing mai agresiv. În prima repriză nu am făcut-o. În afară de şutul lui Djokovic în bară, nu am mai avut nicio ocazie. 20.22 Dar repriza a doua a fost total a noastră. Dacă ei au avut o ocazie sau două, dar au fost numai pe contraatac, pentru că noi eram toţi în faţă să facem egal şi să ne calificăm. 20.35

După jocul din repriza a doua, e bine că ieşim de aici cu capul sus. Mai avem o finală. În continuare avem nevoie de un punct. Ştiam că e un meci foarte foarte greu, şi următorul o să fie la fel, că vorbim de două echipe de top din Europa, echipe obişnuite să joace departe în competiţia asta, să ajungă mult mai departe. 21.08 Dar dacă avem atitudinea din repriza a doua, cu siguranţă o să ne calificăm acasă"
, a spus Mario Camora, la flash-interviul de după meci, la Telekom Sport.

Camora a mai spus că nici nu se gândeşte la o eventuală ratare a calificării în primăvara europeană şi se bazează pe suportul publicului de la Cluj pentru a obţine punctul necesar pentru accederea în 16-imile Europa League. "Ar fi păcat, dar nu ne gândim aşa. Ne gândim să avem atitudinea din repriza a doua, să avem un stadion plin, care să ne împingă de la spate şi să ne ajute. Şi cu siguranţă dacă aşa o să fie şi o să avem atitudinea asta, cu siguranţă ne calificăm", a mai spus căpitanul CFR-ului, la Telekom Sport.

Celtic - Lazio se joacă joi, 12 decembrie, de la ora 22:00, şi va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1.


 

Afla mai multe despre: mario camoracfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare