Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campioana Manchester City a dat recital la debutul în Premier League, cu Burnley! Vallecano a început cu trei puncte LaLiga

VIDEO | Campioana Manchester City a dat recital la debutul în Premier League, cu Burnley! Vallecano a început cu trei puncte LaLiga

Premier League

Comentarii

Manchester City şi-a revenit după înfrângerea din Supercupa Angliei. Elevii lui Guardiola au debutat cu o victorie în campionat, 3-0 cu Burnley. În Spania, Vallecano a deschis sezonul cu victorie.

Burnley - Manchester City 0-3

Campioana Manchester City a dat recital în meciul de debut al noului sezon. Kompany a aliniat cel mai tânăr prim 11 din istoria Premier League în faţa echipei la care a făcut istorie. City nu şi-a iertat însă fostul căpitan. De doar patru minute a avut nevoie Haaland pentru a marca primul gol din noul sezon.

Atacantul norvegian a făcut dubla cu o super execuţie. Este al doilea sezon consecutiv când Haaland înscrie de două ori în prima etapă. Prestaţia nu l-a mulţumit pe antrenorul spaniol, care şi-a certat starul la pauză.

Rodri a închis tabela la 3-0, cu un şut din careu. În Prelungiri, Zaroury a văzut cartonaşul roşu la debutul în Premier League, la doar două minute după ce a intrat pe teren. 

Bucuria lui Guardiola a fost stricată de pierderea lui De Bruyne. Belgianul a fost din nou schimbat în prima repriză, după ce se accidentase şi în finala Champions League.

Meciul nu a fost lipsit de incidente.Un fan al gazdelor a fost interzis pe viaţă pe stadion, după ce l-a lovit cu bricheta în cap pe Rico Lewis.

Almeria - Vallecano 0-2

Noul sezon din La Liga a debutat cu victoria lui Rayo de pe terenul Almeriei. Două penalty-uri acordate în prima repriză au stabilit soarta partidei. Palazon şi Nteka l-au învins pe Marino, iar Rayo a început campionatul cu trei puncte.

Afla mai multe despre: rezultate premier leaguemanchester cityrezultate laliga 

viewscnt
Articole similare