Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campioana s-a întors pe apă! Lipă: "Obiectivul e medalia la Tokyo"

VIDEO | Campioana s-a întors pe apă! Lipă: "Obiectivul e medalia la Tokyo"

Sporturi

Comentarii

Competiţiile majore din acest an sunt pe cale să se încheie. Încep să se tragă primele concluzii, iar Federaţia de Canotaj a ieşit cea mai bună pentru al doilea an la rând. Pentru medaliile de la mondiale şi de la europene, sportivii au participat chiar şi accidentaţi.

Nouă medalii a cucerit România în total la Europenele şi la Mondialele de canotaj. Şapte la campionatele continentale şi a fost prima în clasamentul pe medalii şi două la Campionatele Mondiale, unde a câştigat două trofee, un aur şi un argint. Singurul aur mondial a fost adus la Plovidiv de barca de dublu vâsle categoria uşoară, de Ionela Cozmiuc şi de Gianina Beleagă.

Beleagă a participat în luna octombrie la competiţia din Bulgaria cu o afecţiune la menisc şi imediat după a suferit o intervenţie chirurgicală. Recuperarea a decurs bine, iar joi s-a întors la antrenamente. Până la anul va fi în formă maximă, atunci când se pun la bătaie biletele pentru Jocurile Olimpice. 

"Este bine, a fost operată la genunchi, având în vedere problemele ei care s-au acutizat. Nu ne permiteam nici noi, nici ea să rateze anul. Având în vedere ce probleme a avut la genunchi, nimeni nu ne dădea garanţia că poate să ducă încă doi ani.", a declarat Lipă pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: beleagalipacanotajmedalii 

viewscnt
Articole similare