Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campioanele mondiale la dublu vâsle - categoria uşoară, mesaj pentru români: „Să nu uite acest lucru oriunde s-ar duce”

VIDEO | Campioanele mondiale la dublu vâsle - categoria uşoară, mesaj pentru români: „Să nu uite acest lucru oriunde s-ar duce”

Alte sporturi

Comentarii

Poate că românii care cinstesc cel mai bine anul centenarului sunt sportivii, mai ales cei care au şi reuşit să ajungă pe podium şi chiar să ia medalia de aur şi să asculte imnul. Canotorii şi-au făcut din plin datoria în 2018.

Gianina Beleagă şi Ionela Lehaci sunt chiar duble campioane mondiale la dublu vâsle categoria uşoară. Întâi au ascultat s-au înfăşurat în tricolor la Sarasota, în Statele Unite, acum mai aporpae de casă, la Plovdiv.

Se ştie că de multe ori românii nu au cea mai bună imagine peste hotare, iar sportivii sunt ambsadorii perfecţi. Nu doar că ţin la propriu steagul sus prin performanţele lor, dar încearcă să facă numele României cunoscut şi altfel. 

Sportivii de înaltă performanţă muncesc enorm, dar sunt şi privilegiaţi pentru că au ocazia să vadă toată lumea. Evident însă,nicăieri nu se simt ca acasă.

Afla mai multe despre: canotajcampioane mondiale la dublu vâsle categoria uşoară. 

viewscnt
Articole similare