Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campionatul Belgiei, prea puternic pentru Ianis Hagi? Basarab Panduru: "Credeam că e perfect cum au gândit-o"

VIDEO | Campionatul Belgiei, prea puternic pentru Ianis Hagi? Basarab Panduru: "Credeam că e perfect cum au gândit-o"

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi reprezintă subiectul momentului în România. Şi nu pentru că este fiul lui Gică Hagi, ci fiindcă a fost îndepărtatea de la Genk după numai şaşe luni, a ajuns la Glasgow Rangers, iar la primul meci ca titular a marcat golul victoriei pentru formaţia antrenată de Steven Gerrard. Unde, acolo, există talent. Un nou Hagi care munceşte zilnic să se ridice la nivelul numelui, dus la superlativ de tatăl său.

La 21 de ani, Ianis Hagi este deja la a treia experienţă în afara României. După eşecurile de la Fiorentina şi Genk, Ianis Hagi a început un nou capitol la Glasgow Rangers, iar începutul este unul promiţător. Chiar dacă au existat voci care au criticat şi contestat valoarea lui Ianis Hagi, sunt şi oameni de fotbal care au încredere în calităţile tânărului fotbalist. Basarab Panduru este unul dintre ei. "Pandi" a jucat cinci ani în Portugalia (Porto, Benfica, Salguieros) şi Elveţia (Neuchatel Xamax), însă nu înţelege de ce Ianis Hagi nu a putut să se impună în campionatul Belgiei, considerat doar o etapă intermediară în carierele fotbaliştilor care-şi doresc, apoi, un transfer în campionatele importante ale Europei.
 
"Ianis, eu am crezut că e perfect cum au gândit-o (n.r. - strategia, Gică şi Ianis Hagi)...Faci picioare în Belgia, pentru că în Belgia nu e campionat uşor, sunt contacte, viteză, trebuie să ştii să driblezi, se duce acolo face şi el trecerea într-un 4-3-3, în ceva acolo... şi apoi faci trecerea în altă parte", a declarat Basarab Panduru, în cadrul emisiunii Sport Report, la Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: fotbalianis hagi 

viewscnt
Articole similare