Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campionatul European de handbal masculin 2020 a debutat la Telekom Sport. Belarus, victorie contra Serbiei. Au câştigat şi Spania şi Croaţia

VIDEO | Campionatul European de handbal masculin 2020 a debutat la Telekom Sport. Belarus, victorie contra Serbiei. Au câştigat şi Spania şi Croaţia

Handbal

Comentarii

A 14-a ediţie a Campionatului European de handbal masculin a debutat la Telekom Sport, cu duelul dintre Belarus şi Serbia, din Grupa A. Prima zi a fost închisă de meciurile câştigate de Spania şi Croaţia.

Croaţia şi Muntenegru au oferit un meci echilibrat. Nicio echipă nu a condus la mai mult de două goluri în prima repriză. La pauză, Muntenegru avea un gol avans, 13 la 12. 
Croaţii au început mai bine repriza a doua şi s-au distanţat pe tabelă. 
 
Campioana europeană en-titre, Spania, a început cu o victorie în Grupa C. A fost ... cu Letonia. 
Surprinzător, spaniolii au fost conduşi până în minutul 13, când au întors la 5 la 4. Campionii europeni nu s-au putut distanţa pe tabelă la mai mult de 3 goluri în prima repriză în faţa unei echipe aflate în premieră la această competiţie. 

Echipa antrenată de Shevtsov a câştigat în faţa Serbiei, scor 35-30.

Artsem Karalek, pivotul lui Vive Kielce, a fost cel mai bun marcator al meciului, cu nouă reuşite.

Coordonatorul lui Dinamo, Stefan Vujic, a marcat patru goluri pentru sârbi, care nu au condus niciodată pe tabelă. 

Campionatul European de handbal masculin 2020: victorie şi pentru Germania

În Grupa C, campioana europeană din 2016, Germania, a câştigat primul meci, cu Olanda. Nemţii s-au impus cu 34- 23, dar cel mai bun marcator al partidei a fost olandezul Luc Steins, cu şapte goluri. Acesta a fost desemnat şi MVP-ul Trofeului Carpaţi, disputat în luna decembrie, la Bucureşti.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare