Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Campionatul mondial de handbal: Qatar a prins sferturile de finală! Programul complet al meciurilor

VIDEO Campionatul mondial de handbal: Qatar a prins sferturile de finală! Programul complet al meciurilor

Handbal

Comentarii

Qatar a reuşit surpriza şi a prins sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Handbal

Campionatul mondial de handbal şi-a definitivat luni ţintarul sferturilor de finală. Argentina avea nevoie de cel puţin o remiză în duelul cu Qatar pentru a obţine ultimul loc de pe tabloul. Calculele i-au fost date însă pe cap la finalul unui meci pe care l-au avut în mână. Argentinienii au avut şapte goluri avans în prima repriză, dar Qatar a revenit incredibil şi a trecut la conducere într-un final incendiar de meci. Argentina a ratat în ultima secundă golul egalizator şi a pierdut cu 25 la 26.

De victoria Qatarului putea profita Croaţia, care avea nevoie de o victorie în faţa unei echipe a Danemarcei care avea asigurat primul loc în grupă. După o primă repriză echilibrată, nordicii s-au descătuşat în partea a doua şi s-au impus la 12 goluri diferenţă, 38 la 26. Qatar a prins astfel locul al doilea şi va înfrunta Suedia în sferturi, în timp ce Danemarca va juca împotriva ţării gazdă, Egipt.

Deja calificate în sferturi, Spania şi Ungaria s-au înfruntat pentru primul loc în grupa A. Ibericii au avut o primă repriză de vis, iar la cabine au intrat cu şapte goluri avantaj. Campioana europeană a continuat să se distanţeze în partea a doua şi s-a dus chiar la 12 goluri. Abia atunci a ridicat piciorul de pe acceleraţie. În final, Spania s-a impus cu 36 la 28 şi a obţinut prima poziţie în grupă. În sferturi, ibericii vor da piept cu deţinătoarea trofeului, Norvegia, în timp ce maghiarii vor înfrunta campioana mondială din 2017, Franţa.

Afla mai multe despre: cm de handbal 

viewscnt
Articole similare