Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campionatul Spaniei, cel mai echilibrat din ultimii 20 de ani. Vezi ce număr record de goluri s-au înscris după minutul 89!

VIDEO | Campionatul Spaniei, cel mai echilibrat din ultimii 20 de ani. Vezi ce număr record de goluri s-au înscris după minutul 89!
Comentarii

Bătălia în doi sau în trei din La Liga este istorie. Şase echipe sunt înghesuite în patru puncte după primele 12 etape

Campionatul Spaniei l-a pierdut în această vară pe Cristiano Ronaldo şi se anticipa că spectacolul va fi mai puţin decât până acum. Forma slabă a Barcelonei sau a celotr de la Atletico Madrid fac însă ca echilibrul să fie păstrat în clasament, chiar mai mult decât oricând. S-a jucat aproape o treime din acest sezon şi nici o echipă nu a reuşit să se distanţeze. În acest moment, primele şase din ierarhie sunt la o distanţă de patru puncte.

1. Barcelona 24p

2. Sevilla 23p

3. Atletico Madrid 23p

4. Alaves 23p

5. Espanyol 21p

6. Real Madrid 20p

Din sezonul 1998-1999 nu a mai fost atât de strânsă lupta la vârf în Spania. Atunci au fost şase echipe în trei puncte, cu Mallorca lider.

Spectaculozitatea campionatului în acest sezon este garantată şi de finalurile de meci. Godin a înscris pentru Atletico Madrid în minutul 91 golul victoriei cu Bilbao şi a confirmat trendul. Jurnaliştii de la Marca au descoperit că în aceste 12 etape s-au marcat 29 de goluri după minutul 89, iar în 16 dintre aceste situaţii reuşitele au schimbat soarta partidei.

Afla mai multe despre: la ligaclasamentgolurifinal de meci 

viewscnt
Articole similare