Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campionii s-au întors acasă! CFR, întâmpinată de sute de fani la revenirea din Scoţia. Atmosferă magică la aeroportul din Cluj

VIDEO | Campionii s-au întors acasă! CFR, întâmpinată de sute de fani la revenirea din Scoţia. Atmosferă magică la aeroportul din Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Delegaţia echipei CFR a avut parte de o primire demnă de o adevărată campioană la revenirea la Cluj-Napoca, după calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, în faţa lui Celtic Glasgow.

Câteva sute de fani i-au aşteptat pe clujeni la aeroport şi au creat o atmosferă superbă: "Campionii, campionii!", au strigat suporterii.

"Îmi pare bine că suporterii au venit să ne aştepte. Le-am spus la jucători, dacă vor face un meci mare, vor fi şi suporteri, că noi nu prea suntem obişnuiţi să vină la aeroport. 

Era un meci prea important pentru noi, pentru club şi pentru mine şi normal că m-am descătuşat puţin.

E incredibil, de două ori să mergi în Scoţia şi să câştigi cu patru goluri... Ce să mai zic? Meritul e în primul rând al jucătorilor, că ei au intrat pe teren, dar şi al staff-ului tehnic şi al celor din club pentru această victorie", a spus Dan Petrescu, la revenirea în ţară.

Formaţia CFR Cluj s-a calificat, marţi, în play-off-ul Ligii Campionilor, trecând în turul trei de echipa Celtic Glasgow, scor 1-1 în tur şi scor 4-3 în retur.

CFR Cluj va întâlni echipa Slavia Praga, la care sunt legitimaţi Nicolae Stanciu şi Alexandru Băluţă, în play-off-ul Ligii Campionilor. Meciurile din play-off vor avea loc la 20/21 august, respectiv 27/28 august.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare