Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campionul din MMA, Khabib Nurmagomedov s-a retras din activitate. "I-am promis mamei. Mi-am dat cuvântul"

VIDEO | Campionul din MMA, Khabib Nurmagomedov s-a retras din activitate. "I-am promis mamei. Mi-am dat cuvântul"

Alte sporturi

Comentarii

Luptătorul de arte marţiale mixte Khabib Nurmagomedov (32 de ani) şi-a anunţat retragerea din activitate, sâmbătă, după victoria contra lui Justin Gaethje din UFC 254.

Luptătorul a făcut anunţul imediat după meci, explicând că-i este foarte greu să treacă peste moartea tatălui său. În plus, Khabib a mai declarat că nu mai este loc de răzgândit în decizia sa.

"Astăzi este ultima mea luptă în UFC. În niciun caz nu voi mai continua. I-am promis mamei. Mi-am dat cuvântul", a declarat Khabib, cel care i-a promis mamei sale că va renunţa la cariera de luptător în cuşcă şi că se va dedica mai mult familiei.

 

Tatăl său, Abdulmanap Nurmagomedov a murit în Rusia, pe 3 iulie, din cauza unor complicaţii provocate de COVID-18. Acesta a fost plasat într-o comă indusă medical pentru o intervenţie chirurgicală la inimă, când i s-a descoperit virusul.

Khabib Nurmagomedov se retrage din artele marţiale mixte (MMA) cu un record imaculat, 29-0. Cea mai importantă victorie a fost înregistrată împotriva lui Conor McGregor, căruia i-a suflat titlul mondial în 2018.

Afla mai multe despre: lupte mma 

viewscnt
Articole similare