Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campionul din UFC, Khabib, a înnebunit! "Trebuie să ne batem". L-a provocat pe legendarul Floyd Mayweather

VIDEO | Campionul din UFC, Khabib, a înnebunit! "Trebuie să ne batem". L-a provocat pe legendarul Floyd Mayweather

Sporturi americane

Comentarii

Succesul obţinut în cea mai importantă companie de MMA, UFC, pare că i-a luat minţile lui Khabib Nurmagomedov. Rusul a primit în ultimul timp multiple oferte, atât din WWE, cât şi de la alte compani de MMA, dar luptătorul şi-a ales următoarea ţintă - Floyd Mayweather!

Nurmagomedov vrea să facă ce nu a reuşit Conor McGregor şi să îl bată pe Floyd Mayweather chiar pe teritoriul lui, în ringul de box. Provocarea "Vulturului din Dagestan" a fost făcută când s-a întâlnit cu şeful Mayweather Promotions, echipă de care aparţine şi românul Ronald Gavril. 

"Hei, haide Floyd. Trebuie să ne batem acum. 50-0 versus 27-0. Doi tipi, nicio înfrângere. Haide! De ce nu? În junglă există un singur rege. Bineînţeles, eu sunt regele, pentru că el nu a reuşit să îl doboare pe McGregor, dar eu am făcut-o foarte uşor. Haide!" a spus Khabib Nurmagomedov într-un clip postat pe Instagram chiar de CEO-ul Mayweather Promotions, Leonard Ellerbe. 

Rusul a făcut referire la faptul că Mayweather nu a reuşit să îl pună la pământ pe McGregor, câştigând meciul prin knockout tehnic, în timp ce Khabib l-a făcut pe Conor să cedeze, în timp ce îl strângea de gât. 

Khabib este actualul campion la categoria uşoară din UFC, având 27 de victorii în 27 de lupte. În schimb, Mayweather a câştigat 50 de lupte din tot atâtea, ultima fiind chiar cu irlandezul McGregor. Recent, americanul a anunţat că revine în ringul de box pentru a se bate din nou cu Manny Pacquaio. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look who I ran into at tonight’s fights in Russia.

A post shared by Leonard Ellerbe (@leonardellerbe) on

Afla mai multe despre: khabib nurmagomedovfloyd mayweatherboxmmaufclupta 

viewscnt
Articole similare