Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Când au aflat fotbaliştii FCSB că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj: "Avea geanta pe umăr şi pleca din vestiar!" Portarul nu le-a spus tot adevărul colegilor săi

VIDEO | Când au aflat fotbaliştii FCSB că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj: "Avea geanta pe umăr şi pleca din vestiar!" Portarul nu le-a spus tot adevărul colegilor săi

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (25 de ani) a vorbit, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu U Craiova, despre plecarea lui Cristi Bălgrădean (31 de ani) la CFR Cluj. Căpitanul FCSB a spus că "Pufi" nu le-a spus nimic despre plecare colegilor din vestiar şi că toţi au aflat "când avea geanta pe umăr". Portarul nu le-a spus nici în ultima clipă că a semnat cu CFR Cluj.

Plecarea lui Bălgrădean i-a luat prin surprindere pe fotbalitşii FCSB. Căpitanul Tănase a luat cuvântul la conferinţa de presă şi a spus că frumos din partea lui Bălgrădean ar fi fost să-i anunţe pe colegi înainte ca acest lucru să ajungă în presă. Jucătorii roş-albaştrilor au aflat că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj miercuri, înainte de plecarea la Sibiu.

”Nu că ne-a afectat, dar am rămas surprinşi. După părerea mea, trebuia să anunţe. Fiecare îşi alege drumul în viaţă, dar trebuie să ne spună şi nouă, cei cu care se schimba în vestiar. Eu am aflat când avea geanta pe umăr şi pleca din cantonament. Înainte să plecăm la Sibiu, adică miercuri. Nu i-am urat baftă. El nu ne-a spus cu ce echipă a semnat, dar nu ştiam că a semnat cu CFR. După am aflat. Ne-a spus doar că a semnat cu o altă echipă”, a spus Florin Tănase, vineri, la conferinţa de presă.

Totuşi, Tănase spune că Bălgrădean e o pierdere importantă pentru vicecampioana României în lupta pentru titlu si Cupa României: "(n.r. - Bălgrădean va fi o pierdere?) Da, normal, un jucător cu experienţă dar nicio echipă nu stă într-un jucător. Îl avem pe Vlad care trebuie să crească, după părerea mea a crescut, trebuie să îi dăm încredere şi cu siguranţă va ajunge un portar mare", a mai spus Florin Tănase.

FCSB joacă împotriva Craiovei, pe teren propriu, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. Partida se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională şi va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

Cristi Bălgrădean, la CFR Cluj!

CFR Cluj i-a dat o lovitură grea FCSB-ului. Campioana l-a semnat pe Cristi Bălgrădean, portar intrat în ultimele şase luni de contract la FCSB. Cele două părţi au păstrat secretul o perioadă, dar până la umră a ajuns în presă, ceea ce a generat un adevărat scandal.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbcristi balgradeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare