Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Când copiii le oferă lecţii uriaşe de viaţă adulţilor. Cum au reacţionat juniorii de la Malaga când părinţii lor au fost la un pas să se ia la bătaie în tribune

VIDEO | Când copiii le oferă lecţii uriaşe de viaţă adulţilor. Cum au reacţionat juniorii de la Malaga când părinţii lor au fost la un pas să se ia la bătaie în tribune

Fotbal

Comentarii

La un meci de juniori din Spania a avut loc un eveniment cum rar se vede pe un teren de fotbal, iar copiii, protagoniştii din teren, le-au oferit o lecţie preţioasă părinţilor.

Nu violenţei!, au spus juniorii de la Malaga de la grupa sub 12 ani, în momentul în care în timpul unui turneu internaţional părinţii lor s-au luat la harţă şi au fost la un pas de bătaie cu fanii celor de la Sporting, din Portugalia. 

Era 2-1 pentru Malaga în semifinalele competiţiei, când forţele de ordine au fost nevoite să intervină pentru a calma spiritele. A fost momentul în care puştii de pe teren s-au prins de după umeri şi le-au întors spatele părinţilor, în semn de nemulţumire faţă de atitudinea lor. Alături de copii a protestat şi staff-ul tehnic. Apoi, împreună s-au întors cu faţa şi şi-au exprimat, din nou, nemulţumirea prin celebrul gest cu degetul mare îndreptat în jos. Toate acestea în uralele publicului. 

În raport, arbitrul delegat a comentat incidentul şi a apreciat reacţia ca fiind una deosebită, susţinând că, în mod cert, asemenea evenimente, cu părinţii implicaţi în scandaluri, au mai avut loc. 

În cele din  urmă, puştii de la Malaga, au câştigat şi meciul şi turneul, după o finală cu Betis. 

Afla mai multe despre: fotbalmalaga 

viewscnt
Articole similare