Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Când nervii nu mai pot fi controlaţi! Cum a reacţionat portarul lui Bielefeld în finalul meciului cu FC Koln

VIDEO | Când nervii nu mai pot fi controlaţi! Cum a reacţionat portarul lui Bielefeld în finalul meciului cu FC Koln

Bundesliga

Comentarii

FC Koln a câştigat cu 3-1 în deplasare în faţa Arminiei Bielefeld în al doilea meci al etapei a şaptea din Zweite Bundesliga. Portarul gazdelor şi-a rupt triocul de supărare după o decizie a arbitrului.

Stefan Ortega Moreno este titularul din poarta Arminiei Bielefeld. Goalkeeperul în vârstă de 25 de ani a revenit la fosta echipă a lui Claudiu Răducanu în vara anului trecut iar de atunci a jucat fiecare minut în campionat pentru echipa sa.

Aseară alb-albaştrii din Bielefeld au suferit a doua înfrângere în Zweite Bundesliga. Au fost bătuţi de FC Koln după ce în urmă cu câteva etape fuseseră învinşi şi de Hamburg. 

Arminia a sperat însă până în ultimul moment că ar putea să obţină măcar un punct în faţa ţapilor. Nervii au fost întinşi la maximum în ultimele minute ale jocului. Iar Stefan Ortega Moreno a oferit imaginea zilei în fotbalul german.

Şi-a rupt tricoul de supărare după o decizie a centralului. Deşi ar fi trebuit trimis pe margine să îşi schimbe echipamentul, portarul a evoluat până la final în aceleaşi condiţii. Iată momentul ieşirii nervoase a lui Ortega Moreno 

 

 

 

Afla mai multe despre: ortega morenobielefeld 

viewscnt
Articole similare