Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Când va fi audiat Paul Pârvulescu şi ce spune preşedintele FRF despre cazul fotbalistului de la Clinceni

VIDEO Când va fi audiat Paul Pârvulescu şi ce spune preşedintele FRF despre cazul fotbalistului de la Clinceni

Superliga

Comentarii

Fundaşul Paul Pârvulescu de la Academica Clinceni a fost suspendat provizoriu de Agenţia Naţională Antidoping (ANAD), începând cu 3 iunie, după ce a declarat într-o emisiune difuzată pe Internet că a urmat o terapie cu injecţii intravenoase la o echipă din România.

”În data de 10 el va fi audiat în sistem video, va spune tot ceea ce ştie şi în funcţie de răspunsurile lui, întrebările care i se adresează, comisia stabileşte cât mai curând, pentru a nu pierde acest sportiv posibilitatea de a se antrena. Dacă va apărea o sancţiune, atunci el va trebui să o respecte” a explicat Cristi Balaj

”În momentul de faţă nu avem decât o declaraţie a acestui jucător care în momentul de faţă susţine că mai degrabă a fost o glumă. Nu prea poţi să glumeşti cu asemenea subiect, iar Paul Pârvulescu trebuie să ne furnizeze mai multe informaţii şi nouă, ca for organizator şi ANAD-ului.  Pârvulescu nu se poate antrena, nu poate juca până când nu avem o decizie din partea comisiei ANAD” a mărturisit marţi, Răzvan Burleanu.

Jucătorul de 31 de ani riscă o suspendare de la doi la patru ani dacă va fi găsit vinovat.

Paul Pârvulescu a mai evoluat în carieră la echipele Gaz Metan Mediaş, Steaua, FC Viitorul, FC Voluntari, ASA Târgu Mureş, St. Polten, Wisla Plock şi Poli Iaşi.
 

Afla mai multe despre: paul pârvulescu 

viewscnt
Articole similare