Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Când va fi prezentat oficial Adrian Mutu ca noul selecţioner al naţionalei U21. Burleanu a făcut anunţul şi a discutat cu "Briliantul": "Am vrut să-i clarific acest lucru!"

VIDEO | Când va fi prezentat oficial Adrian Mutu ca noul selecţioner al naţionalei U21. Burleanu a făcut anunţul şi a discutat cu "Briliantul": "Am vrut să-i clarific acest lucru!"

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu (35 de ani) a vorbit, marţi, într-o conferinţa de presă, despre numirea lui Adrian Mutu (41 de ani) ca selecţioner la naţionala U21 a României. Preşedintele FRF a spus că urmează să aibă o nouă discuţie cu "Briliantul" pentru a-i clarifica faptul că obiectivul principal este calificarea tricolorilor mici la Euro. Burleanu a mai spus că Mutu va fi prezentat oficial, miercuri, în faţa jurnaliştilor.

"Cel mai important şi cel mai aşteptat subiect este cel legat de validarea lui Adrian Mutu ca selecţioner al echipei naţionale de tineret. Antrenorul care trebuie să califice echipa naţională de tineret la următorul Campionat European, din 2021, este Adrian Mutu. Cum au decurs lucrurile? Directorul tehnic, care este şi preşedinte al Comisiei Tehnice, a venit în faţa Comitetului Executiv cu această propunere. Ştiţi foarte bine că au fost două şedinţe de Comisie Tehnică în această perioadă de timp, astfel încât  Adrian Mutu a fost varianta susţinută de către Comisia Tehnică în ultima ei şedinţă.

Nu vă ascund că deja am avut o discuţie preliminară în această dimineaţă cu Adrian Mutu, pentru a putea să îi prezentăm care sunt obiectivele, care este stafful pe care îl va avea la dispoziţie, toate condiţiile în care va colabora cu FRF. Astăzi sau mâine dimineaţă cel târziu, urmează să mă văd din nou cu el, pentru a putea să agreem termenii contractului dintre el şi FRF.

Primul pas este că trebuie să agreez cu el contractul şi imediat vom anunţa public. Urmează ca mâine, probabil, să organizăm această conferinţă de presă, iar el şi directorul tehnic să răspundă tuturor întrebărilor.

Am avrut să avem o discuţie preliminară pentru a-i prezenta care sunt aşteptările Comisie Tehnice, care este obiectivul, să pot să îi clarific de la bun început că mandatul pe care îl are este să califice această echipă naţională de tineret la următorul Campionat European. Şi, în acelaşi timp, să poată să contribuie la ceea ce noi ne dorim. Un transfer de încredere către jucătorii tineri", a spus Răzvan Burleanu.Burleanu a spus că Mutu nu a fost singura varianta pe care a avut-o pe masă pentru postul de selecţioner la U21, dar în final "Briliantul" a rămas singurul candidat. "Mulţi ironizau că a fost o singură propunere la Comisia Tehnică şi în cazul lui Mutu. Nu au fost mai multe variante?

Tot aici eram la finalul anului trecut, în decembrie, şi vă spuneam. Comsia Tehnică să poată să înainteze Comitetului Executiv o singură propunere, nu s-a putut. Ceea ce înseamnă că nu a existat o unanimitate la prima şedinţă a Comisiei Tehnice. Între şedinţa din decembrie şi cea din ianuarie, directorul tehnic a avut mai multe întâlniri, cu mai mulţi posibili candidaţi pentru acest post. Astfel încât, la ultima şedinţă, singurul candidat care întrunea toate condiţiile şi şi-a dorit foarte mult, fiindcă cred că acest lucru a contat foarte mult în decizia Comisie Tehnice, şi anume că Adrian Mutu şi-a dorit foarte mult. Toată ambiţia lui, toată personalitatea lui, cred că au contat foarte mult"
, a mai spus preşedintele de la Casa Fotbalului.


 

viewscnt
Articole similare
Anuntul cel mare facut de Bianca Andreescu in legatura cu orientarile sale sexuale. Este sau nu...