Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Când Victor Piţurcă a plecat din Ghencea, mi-au rămas în minte două cuvinte!". Principiile pe care-şi ghidează cariera Adrian Neaga

VIDEO | "Când Victor Piţurcă a plecat din Ghencea, mi-au rămas în minte două cuvinte!". Principiile pe care-şi ghidează cariera Adrian Neaga

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Neaga (41 de ani) e antrenor secund şi nu se gândeşte deocamdată să facă pasul pentru a fi principal. Fostul atacant de la Steaua e în stafful lui Victor Piţurcă (64 de ani) şi l-a ajutat pe fostul selecţioner în ultimul său mandat, cel de la U Craiova. Neaga a dezvăluit că de la Piţurcă a învăţat principiile după care se ghidează în carieră.

Onoare şi demintate. Acestea sunt cele două principii pe care încearcă să-şi construiască Adrian Neaga cariera de antrenor, pe care, spune el, le-a învăţat de la Victor Piţurcă.

"Da, eu, când m-am apucat de antrenorat, chiar m-am ghidat după nişte principii. Atunci când Victor Piţurcă a plecat din Ghencea, mi-au rămas aşa două cuvinte în minte, onoare şi demnitate. Şi m-am ghidat după aceste două principii, iar aşa o să mă ghidez şi de acum încolo, după aceste două cuvinte. Mi-aş dori să găsească nea Piţi o echipă bună şi să merg cu dânsul. Deocamdantă, am foarte multe de învăţat de la nea Piţi, din punctul meu de vedere, este unul dintre cei mai buni antrenori care i-a avut România şi cred că poate să mai realizeze multe în sport", a spus Adrian Neaga, la Look Sport.

Neaga îşi doreşte să antreneze clubul unde a cunoscut cele mai mari satisfacţii, Steaua, dar spune că nu se grăbeşte să devină antrenor principal. "Nu ştiu, fiecare jucător care s-a făcut antrenor şi-ar dori să antreneze echipa unde a avut cele mai mari performanţe şi unde s-a simţit cel mai bine, dar deocamdată sunt la nivelul de antrenor secund şi vreau să mai învăţ, să mai câştig experienţă", a mai declarat Neaga, la Look Sport.

Afla mai multe despre: adrian neagavictor piturcaprincipiiantrenor 

viewscnt
Articole similare