Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Canotajul românesc, bilanţ excelent pe anul 2019. Lipă: ”La Tokyo sperăm să simţim că Dumnezeu este român”

VIDEO | Canotajul românesc, bilanţ excelent pe anul 2019. Lipă: ”La Tokyo sperăm să simţim că Dumnezeu este român”

Special

Comentarii

Anul 2019 a fost unul extrem de bun pentru canotajul românesc. 30 de medalii au obţinut canotorii la toate categoriile de vârstă. În plus, România a calificat deja 7 echipaje la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”Degeaba eşti foarte bun, degeaba eşti foarte pregătit, dacă Dumnezeu nu-ţi dă şi acel dram de noroc, nu eşti acolo unde ţi-ai dorit, dar Dumnezeu a demonstrat de atâtea ori că e român şi eu sper ca anul viitor, la Tokyo, să-L simţim că este român. Un sportiv nu se simte împlinit dacă nu ajunge la Jocurile Olimpice”, spune Elisabeta Lipă, preşedintele Federaţiei Române de Canotaj.

La Gala Canotajului Românesc, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au fost premiate pentru argintul de la Mondiale şi calificarea la Jocuri cu barca de dublu vâsle.

”De la Jocurile Olimpice seprăm să ne întoarcem cu cât mai multe medalii şi bineînţeles visăm la cele mai strălucitoare”, mai spune Lipă.



La masculin, Ţigănescu, Semciuc, Berariu şi Pascari au obţinut argintul mondial la patru rame fără cârmaci şi vor merge de asemenea la Tokyo.

Afla mai multe despre: elisabeta lipa 

viewscnt
Articole similare