Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Caparros debutează cu o victorie la Sevilla. Moment impresionant în tribune în semn de omagiu pentru doi fotbalişti

VIDEO | Caparros debutează cu o victorie la Sevilla. Moment impresionant în tribune în semn de omagiu pentru doi fotbalişti

La Liga

Comentarii

FC Sevilla a câştigat deplasarea de la Barcelona cu Espanyol, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Ben Yedder din penalty.

Cu Joaquin Caparros pe bancă în locul lui Machin, demis în această săptămână de la Sevilla, andaluzii s-au impus pe terenul lui Espanyol, scor 1-0.

Wissam Ben Yedder a marcat singurul gol al meciului în minutul 53 din lovitură de la 11 metri. A fost prima victorie pentru Sevilla după patru înfrângeri consecutive în deplasare în ultimele patru partide jucate pe teren străin.

Espanyol a controlat o bună parte din meci, dar băieţii lui Rubi au fost mai puţin inspiraţi la finalizare. O victorie cu care Sevilla se plasează pe locul 6 în calsament cu 43 de puncte fără a putea fi depăşită de următoarea clasată, Valencia. Espanyol e pe locul 13 în clasament cu 34 de puncte, la 9 puncte distanţă de primul loc retrogradabil. A fost prima înfrângere a catalanilor după 5 meciuri consecutive fără înfrângere.

Moment impresionat oferit de suporterii celor două formaţii

În minutele 16 şi 21, fanii celor două echipe au făcut împreună un gest impresionant. Partida a fost dominată de aplauzele celor două tabere de suporteri în memoria fotbaliştilor Antonio Puerta şi Dani Jarque.

Pentru început în minutul 16 i-a fost adus un omagiului Antonio Puerta, fostul jucător al Sevillei. Apoi, în minutul 21, aplauzele fanilor au fost adresate lui Dani Jarque, fost jucător la Espanyol Barcelona.

Suporterii ambelor echipe au respectat momentul şi au aplaudat la scenă deschisă în semn de omagiu pentru cei doi fotbalişti decedaţi. Au fost 5 minute în care fotbalul şi-a întors partea sa frumoasă către Fair Play. 

Afla mai multe despre: espanyolsevillalaliga 

viewscnt
Articole similare