Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Capitol închis pentru Enache: "A fost o etapă din viaţă". Ce l-a deranjat în meciul cu Dinamo şi cum comentează problemele de la Sibiu

VIDEO | Capitol închis pentru Enache: "A fost o etapă din viaţă". Ce l-a deranjat în meciul cu Dinamo şi cum comentează problemele de la Sibiu

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt crede că scorul din "Ştefan cel Mare" este unul dur, deşi evoluţia jucătorilor săi nu a fost una slabă. În finalul flash interviului, tehnicianul a vorbit şi despre oferta primită de la FCSB.

"Este evident că avem şi o parte bună, suntem constanţi, jucăm bine. Aşteptam ca jucătorii mei să gestioneze bine acel 11 metri ratat, în loc să avem putere, am căzut şi am făcut gafe mari în defensivă, lucru care ne-a costat enorm. 3-0 e un scor ruşinos. Aşteptam o mai mare implicare de la jucătorii cu experienţă. Cu toţi trebuie să ne asumăm eşecul, cu toţi suntem vinovaţi. Aştept din partea grupului o revanşă", a declarat la finalul meciului Costel Enache despre înfrângerea cu Dinamo. 

La Hermannstadt par a fi probleme, se zvoneşte că mai multor jucători le vor fi reziliate contractele din cauza faptului că l-au susţinut pe Jazvic după conflictul avut cu Răzvan Zamfir, însă Enache neagă orice fel de dificultăţi în sânul echipei: "Lucrurile decurg normal în club, nu avem presiuni de niciun fel. Avem o linie ierarhică pe care comunicăm foarte eficient"

COSTEL ENACHE DESPRE OFERTA DE LA FCSB

În urmă cu o săptămână, Costel Enache a fost la un pas să fie numit noul antrenor principal de la FCSB, însă în cele din urmă, Gigi Becali a declarat că tehnicianul nu i-a mai răspuns la telefon. Enache a clarificat lucrurile: "A fost o discuţie de principiu. Am un contract, iar contractul nu poate fi rupt aşa, când vrem. Dacă putem face lucrurile de comun acord e ok. A fost o etapă din viaţă şi asta e".

Afla mai multe despre: costel enachehermannstadtfcsb 

viewscnt
Articole similare