Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Care este relaţia dintre fostul antrenor al Rapidului, Daniel Pancu, şi actualul tehnician al giuleştenilor, Dan Alexa. "E fostul meu coleg"

VIDEO | Care este relaţia dintre fostul antrenor al Rapidului, Daniel Pancu, şi actualul tehnician al giuleştenilor, Dan Alexa. "E fostul meu coleg"

Rapid

Comentarii

Odată cu instaurarea pandemiei de coronavirus în România şi întreruperea întrecerilor sportive, se pare că apele s-au mai calmat în curtea rapidiştilor. Cel puţin pentru moment.

Dan Alexa a fost instalat în locul lui Daniel Pancu şi îşi pregăteşte strategia prin care să scoată tot ce este mai bun din jucătorii săi şi să poată promova în Liga 1. În schimb, situaţia lui Daniel Pancu este una incertă. I s-a propus un post în conducerea clubului, însă "Pancone" îşi doreşte foarte mult să-şi continue cariera de antrenor. Până la noi decizii, Dan Alexa şi Daniel Pancu colaborează în avantajul formaţiei din Giuleşti, după cum Alexa o recunoaşte.

"Chiar ieri am vorbit cu el. Am spus-o, îl apreciez foarte mult. E prietenul meu, e un fost coleg de al meu de echipă. Orice problemă am, am toată deschiderea de la el. E un rapidist mare, un simbol. Dacă voi avea ceva nelămuriri, voi ţine legătura cu el. Pancu are mare talent ca antrenor, e prietenul meu şi aşa va rămâne tot timpul", a declarat Dan Alexa, astăzi, în cadrul unei intervenţii în direct, pe pagina oficială de Facebook a Rapidului.

Liga a 2-a s-a întrerupt cu Rapidul pe locul 6, cu 37 de puncte, la două puncte în spatele poziţiei secunde, ocupată de CS Mioveni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare