Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Care este situaţia accidentaţilor la FCSB şi cine va fi următorul căpitan al echipei. ”Vreau pe cineva foarte agresiv”

VIDEO | Care este situaţia accidentaţilor la FCSB şi cine va fi următorul căpitan al echipei. ”Vreau pe cineva foarte agresiv”

FCSB

Comentarii

FCSB a organizat conferinţa de presă premergătoare partidei cu Viitorul Constanţa. Antrenorul Nicoale Dică a atins câteva subiecte foarte importante legate de destinul echipei sale.

Situaţia accidentaţilor îi face probleme antrenorului de la FCSB, care rămâne însă optimist: ”Cum am avut de obicei în acest sezon, ori accidentaţi, ori suspendaţi, dar am încercat cu jucătorii pe care îi avem, cu jucători tineri să facem jocuri cât mai bune. Nu mi-a fost uşor, doar eu ştiu ceea ce este în interior şi voi încerca şi în aceste ultime 3 etape, cu jucătorii pe care îi avem sănătoşi să mergem mai departe şi cei care intră pe teren să dea totul, să fie 100% pentru echipă. Vom încerca să facem faţă cu ceea ce avem la dispoziţie. Pintilii şi Ov Popescu sunt accidentaţi de mai mult timp, apoi Stan, Zlatinski, Momcilovic, Teixeira” spune Dică. Antrenorul FCSB-ului este convins că inclusiv jucătorii transferaţi de la Viitorul pot face diferenţa duminică: ”Jucătorii care au venit la Viitorul au arătat că pot face diferenţa, au avut multe meciuri în care au jucat bine. Sunt jucători care pot fi oricând decisivi. Ca şi echipă, Viitorul este o formaţie bună. Cei trei din faţă Hagi, Voduţ şi Drăguş sunt buni, trebuie să fim atenţi la ei” crede tehnicianul roş-albaştrilor.

Nicolae Dică aşteaptă de la fotbaliştii săi să demonstreze că meciul cu Sepsi a fost doar un accident nefericit şi face un apel către fanii echipei sale: ”Mi-aş dori ca jucătorii să aştepte cu nerăbdare acest joc, să demonstreze că meciul cu Sepsi a fost o întâmplare, un accident şi mâine seară să facem un joc bun şi să câştigăm. Avem nevoie de fani, sper să vină la meci să ne încurajeze. Va fi un meci de luptă, temperatura de afară şi terenul ştiţi cum sunt. Sper să ieşim învingători la final”.

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a explicat şi care sunt criteriile prin care sunt aleşi căpitanii la FCSB, dar a refuzat să-l anunţe pe următorul: ”Când eşti căpitan la Steaua e foarte important, trebuie să conteze acest lucru. Şi eu am fost jucător aici, iar când eram căpitan era o mândrie. În acest sezon am decis să fie Bălaşa şi Tănase pentru că sunt jucători tineri, în care avem încredere şi aveau nevoie de o motivaţie suplimentară. Planic a fost următorul. E sârb, ştiţi şi voi cum sunt sârbii. Voiam un căpitan agresiv. A venit s-a impus la echipă, are un caracter frumos şi de aceea l-am ales pe el. Pe următorul o să-l aflaţi mâine (n.r duminică)” a spus Dică.

Dică a explicat şi care sunt în opinia sa superlativele anului 2018 în ceea ce priveşte antrenorul şi jucătorul anului: ”Răzvan Lucescu este antrenorul anului în opinia mea. Fotbalistul anului l-am nominalizat pe Man” a mai spus Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicăfcsbcăpitan fcsbfcsb-viitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare