Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Care sunt cei mai buni antrenori cu care a lucrat Vasile Maftei şi ce a răspuns când a fost întrebat dacă vrea să antreneze Rapidul?

VIDEO | Care sunt cei mai buni antrenori cu care a lucrat Vasile Maftei şi ce a răspuns când a fost întrebat dacă vrea să antreneze Rapidul?

Top Interviuri

Comentarii

Vasile Maftei a vorbit în TOP INTERVIUL acordat pentru Telekom Sport despre pasiunile sale mai puţin cunoscute publicului larg, dar şi despre câteva dintre preferinţele sale.

În finalul emisiunii Top Interviuri, fostul căpitan din Giuleşti, Vasile Maftei a fost supus unui tir rapid de întrebări de către Alexandru Săbău. Maftei a explicat cine este fundaşul său preferat, care este topul celor mai buni antrenori pe care i-a avut în cariera sa şi pe cine ar alege dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi sau între Jose Mourinho şi Pep Guardiola.


Vreun fundaş care să îţi atragă atenţia?
Din România, mi-a plăcut Chiricheş. Şi îmi place Chiricheş.

Din afară?
Din afară îmi place Varane. Sergio Ramos. Ăştia sunt preferaţii mei.

Cei mai buni prieteni din fotbal?
Schumi (n.r Constantin Schumacher) şi Măldă (n.r Măldărăşanu)

Top 3 antrenori pe care i-ai avut?
Nea Mircea, Răzvan şi Bergodi. 

Mutu sau Chivu?
Amândoi

Barca sau Real?
Real Madrid

Messi sau Ronaldo?
Ronaldo

Guardiola sau Mourinho?
Mourinho.  Mi-a plăcut de la început filosofia lui, după care a apărut şi Guardiola şi a fost o rivalitate în campionatul Spaniei de bun augur, am văzut şi noi două echipe diferite , două stiluri diferite, Guardiola se axa foarte mult pe posesie în schimb Mourinho mai mult pe contraatac, pe organizare ofensivă 

Pasiuni? Hobby-uri?
Tenisul. Încerc să mă ridic la cel mai înalt nivel

Cine e cel mai bun la tenis dintre fotbaliştii cu care ai jucat tu?
Am înţeles că Cosmin joacă foarte bine. Şi Marius Bilaşco joacă foarte bine şi Daniel Niculae, suntem mai mulţi, suntem. Şi Adrian Ilie joacă, joacă foarte mult dublu el Dan Petrescu joacă, dar dublu tot aşa. Mie îmi place mai mult simplu

Antrenorul Rapidului vreodată?
Normal dacă mă apuc de meseria asta mi-aş dori să antrenez Rapidul, dar deocamdată sunt lăsat de două săptămâni de fotbal. 

Afla mai multe despre: vasile mafteitop interviurialexandru săbău,  

viewscnt
Articole similare