Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Carlos Fortes, prezentat oficial la U Craiova: "Asta a fost decizia mea de la început". Un jucător de la CFR Cluj l-a sfătuit să aleagă Craiova

VIDEO | Carlos Fortes, prezentat oficial la U Craiova: "Asta a fost decizia mea de la început". Un jucător de la CFR Cluj l-a sfătuit să aleagă Craiova
Comentarii

Carlos Fortes, 24 de ani, a fost prezentat vineri în mod oficial la U Craiova. Atacantul venit de la Gaz Metan a dezvăluit de ce a ales U Craiova în detrimentul FCSB, dar şi cine e fotbalistul de la CFR Cluj care l-a sfătuit să aleagă drumul Băniei. În cadrul conferinţei de presă a vorbit şi Marcel Răducanu.

"Decizia o luasem cu mult înainte, pentru că este cel mai stabil club. Asta a fost decizia mea de la început. Ştiam că Universitatea Craiova mă doreşte din vară. Când un club te doreşte atât de mult, trebuie să fii serios şi să alegi varianta corectă. Pentru mine, asta este varianta corectă şi sunt foarte fericit să fiu aici", a spus Fortes la conferinţa de presă. 

După ce a fost surprins la primul antrenament cu mai multe kilograme în plus, portughezul a recunoscut că nu se află într-o formă foarte bună din punct de vedere fizic şi a preconizat când se va afla la capacitate maximă: "Cred că în 3-4 săptămâni voi fi gata să joc 90 de minute. În aceste câteva zile de când am venit aici, am făcut o pregătire fizică foarte bună. Dacă antrenorul decide să mă joace 10-20 minute, o voi face, pentru a ajuta echipa".

Atacantul cu cinci goluri în Liga 1, la Gaz Metan, a recunoscut că Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj, a fost cel care l-a sfătuit să aleagă U Craiova: "Da, e adevărat. Am vorbit cu el, pentru că este un prieten foarte bun al meu şi al agentului, şi mi-a spus să vin aici. Dar ultima decizie a fost a mea".

Prezent la conferinţă, Marcel Popescu, preşedintele clubului, a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu jucătorul în momentul în care au început negocierile: "Am avut o discuţie cu el în momentul în care apăruseră speculaţiile în presă că ar ajunge la una dintre rivalele noastre. L-am întrebat ce se întâmplă. Şi a spus: ori la Mediaş, ori la Craiova. Dacă nu, plec din România. Acest lucru ne-a dat argumentele să insistăm pentru transferul lui".

Afla mai multe despre: carlos fortesmarcel popescuu craiova 

viewscnt
Articole similare